Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2017
Μία νέα άφιξη κάνει την εμφάνισή της, εκτός αστικού κέντρου, περιφερειακά, σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου. Το γραφικό χωριό των Λευκάρων, λοιπόν, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα ολοκαίνουργιο τουριστικό κατάλυμα και εστιατόριο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Check In εντυπωσιάζουν.
To νέο ξενοδοχείο θα βρίσκεται στα Πάνω Λευκάρα, στην ορεινή Λάρνακα και μας χτυπά την πόρτα προειδοποιώντας μας ότι από φέτος το καλοκαίρι που θα λειτουργήσει μεγάλο μέρος του καταλύματος θα βρίσκεται στις επιλογές μας το τόσο για διαμονή και εξόρμηση όσο και για έξοδο για ποτό και φαγητό.
Ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό τους 1923
Η κοινότητα των Πάνω Λευκάρων θα αποκτήσει φέτος το καλοκαίρι ένα καινούργιο τουριστικό θέρετρο, με προσεγμένο και ιδιαίτερο design. Πρόκειται μάλιστα για ένα παλιό αρχοντικό σπίτι του περασμένου αιώνα που κτίστηκε το 1923 και το οποίο θα μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι.
Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο πολυτελείς σουίτες, επτά στον αριθμό. Όσο για το όνομα του ξενοδοχείου η ιδιοκτησία δεν είναι ακόμη έτοιμη να το ανακοινώσει αλλά για την ώρα να κρατήσουμε το '1923' και να αναμένουμε.
Διεθνή-μεσογειακή κουζίνα
Το νέο κατάλυμα θα περιλαμβάνει και ένα υψηλής αισθητικής εστιατόριο με επικεφαλή ένα Έλληνα σεφ ο οποίο δημιούργησε ένα σπέσιαλ α λα καρτ μενού από τη διεθνή κουζίνα δίνοντας έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.
Παράλληλα, με το εστιατόριο στον χώρο θα λειτουργεί και μία μικρή παραδοσιακή καφετέρια με μοντέρνα διακόσμηση. Η ξενοδοχειακή μονάδα αναμένεται να λειτουργήσει με όλες της τις υπηρεσίες κανονικά τον προσεχή χειμώνα.
Σχετικά

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’