Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013
Αυτό το 4* ξενοδοχείο συνδυάζει τα πάντα: αξέχαστες διακοπές, ονειρεμένους γάμους και επαγγελματικές συναντήσεις. Πλάι στην ηλιόλουστη θάλασσα της Μεσογείου και μόνο μια ανάσα μακριά από το ιστορικό λιμάνι της Πάφου, το βραβευμένο ξενοδοχείο ‘Alexander the Great Beach Hotel’ είναι πραγματικά ένας κόσμος απόλαυσης και ξεκούρασης. Τα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα είναι ιδανικά για να σε ταξιδέψουν στη… ‘Γη της Καλοζωίας’! Τα όμορφα και γευστικά πιάτα από τα χέρια των ειδικών chefs συνοδευμένα από εξαιρετικά κρασιά, σερβίρονται στα εκλεπτυσμένα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Στο βελτιωμένο ‘Café Royal’ οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλούσια μενού για πρωινό και καθημερινά ελαφριά γεύματα. Το ‘Garibaldi Ristorante Italiano’, με άψογη εξυπηρέτηση, προσφέρει ένα μοναδικό μενού καθώς και το ρομαντισμό ενός εστιατορίου της Ρώμης. Ο κρυφός φωτισμός, ωστόσο, στο ‘Roxanne’s’ θα κάνει το δείπνο σου ακόμα πιο ρομαντικό. Αν πάλι είσαι λάτρης της ασιατικής κουζίνας κάνε μια επίσκεψη στο παραθαλάσσιο ιαπωνικό εστιατόριο και επέλεξε από το ποικιλόμορφο μενού με εύγευστα εδέσματα. Το ξενοδοχείο ‘Alexander the Great Beach Hotel’ θα είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης από τις 28 Νοεμβρίου 2012 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013. Θα επαναλειτουργήσει την 1η Μαρτίου 2013 με μια νέα μοντέρνα νότα φρεσκάδας και ανανέωσης. Όλα τα δωμάτια θα ανακαινιστούν πλήρως καθώς και πολλοί από τους κοινόχρηστους χώρους.
ΔΙΑΜΟΝΗ
176 standard δωμάτια, 15 superior δωμάτια, 10 garden δωμάτια, 1 junior σουίτα.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύστημα κλιματισμού, δορυφορική και pay TV, ραδιόφωνο, εξοπλισμός παρασκευής καφέ με επιπρόσθετη χρέωση, τηλέφωνο με extension στο μπάνιο, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο.
ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 2 μπαρ και 1 lobby terrace, μουσείο, δωμάτιο για internet, souvenir shop, cinema TV room, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, health club, beauty saloon, jacuzzi, σάουνα, steam bath, kids club, γήπεδο τένις, beach volley, θαλάσσια σπορ, aqua aerobics, μπιλιάρδο και darts, μαθήματα χορού, διασκεδαστικές βραδιές και δραστηριότητες.
ΤΙΜΕΣ
Από €99 το άτομο (Half Board Plus).
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα χορού και υποβρύχιας κατάδυσης, και να επισκεφτείς τους αρχαίους τάφους που βρίσκονται κάτω από το ξενοδοχείο.
Σχετικά

Το έπος των Peaky Blinders συνεχίζεται με μία νέα spin-off σειρά στο Netflix
Η θρυλική συμμορία επιστρέφει στο Μπέρμιγχαμ

Έφυγε από τη ζωή η Patricia Routledge, η αξέχαστη Hyacinth του Keeping Up Appearances
Η Βρετανίδα ηθοποιός που καθήλωσε το κοινό με τον εμβληματικό ρόλο της, πέθανε σε ηλικία 96 ετών, αφήνοντας πίσω της μια ανεκτίμητη καλλιτεχνική παρακαταθήκη

Έκλεισε (λόγω ζημιών) ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία θέας του νησιού
Κλειστό το Σημείο Θέας κατά μήκος του δρόμου Καρβουνά – Τροόδους

Η 1η μεγάλη δημοσκόπηση για του Σίγμα για τις Βουλευτικές Εκλογές
Έρχεται τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη

Αυτοί είναι οι 16 αρχαιολογικοί χώροι που θα είναι ανοικτοί και δωρεάν το σαββατοκύριακο
Ανοικτά με δωρεάν είσοδο μνημεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Κύπρο στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2025

SKYexpress: Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν μέχρι το καλοκαίρι του 2026!
Η SKY express επανέρχεται με μια νέα προσφορά και τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν μέχρι το καλοκαίρι του 2026!

Η Χρύσω Λέφου με τα Χρυσωμαγειρέματά της σε νέα ώρα μετάδοσης - Καθημερινά στις 11.00 το πρωί
Η εκπομπή που αγαπήθηκε γιατί μας γύρισε πίσω στη γιαγιά και την αυθεντική κουζίνατης Κύπρου, συνεχίζει το τηλεοπτικό της ταξίδι

Καλά Θα Πάει κι Αυτό: Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου κάνει πρεμιέρα στο Σίγμα
Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη με Παρασκευή στις 18.50


Η Wizz Air ανακοίνωσε ταξίδια σε 18 προορισμούς, με τιμές από €49.99
Πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις από και προς το Τελ Αβίβ για τη χειμερινή περίοδο 2025

5+1 εκδρομές για το φθινόπωρο στην κυπριακή ύπαιθρο
Πανέμορφες εξορμήσεις απ' άκρη σ' άκρη της Κύπρου τους επόμενους μήνες
