Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Μπορεί η Emma Waston να απέρριψε το ρόλο της Mia στο σαρωτικό 'La La Land', χάνοντας ίσως μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει ένα βραβείο Όσκαρ, όμως η ανάγκη της να ενσαρκώσει το ρόλο της αγαπημένης της παιδικής ηρωίδας ήταν πολύ μεγαλύτερη.
Ο λόγος για την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, 'Beauty and the Beast' (1991), με τους χαρακτήρες που λάτρεψε το κοινό να επιστρέφουν σε μία 'ζωντανή' διασκευή μιας εκπληκτικής μεταφοράς που γιορτάζει μια από τις δημοφιλέστερες ιστορίες αγάπης που ειπώθηκαν ποτέ.

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Bill Condon, που χορογραφεί ένα εντυπωσιακό θέαμα με λαμπερούς πρωταγωνιστές και μαγική ατμόσφαιρα. Η Πεντάμορφη βρίσκει την τέλεια ενσάρκωση στην Emma Watson, με ιδανικό ταίρι το Τέρας με την καρδιά ενός Πρίγκιπα, που υποδύεται ο Dan Stevens από το 'Downton Abbey', ενώ οι υπόλοιποι ρόλοι μοιράζονται διάσημοι στάρ όπως οι Kevin Kline, Ewan McGregor, Ian McKellen, Luke Evans και Emma Thompson. Η σκηνογραφία και τα κοστούμια ζωντανεύουν επάξια τον θρυλικό κόσμο της πρώτης ταινίας, ενώ η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας απογειώνει την εικόνα, κατατάσσοντας την ταινία στα κλασικά αριστουργήματα του ονειρικού κόσμου της Disney.

Η Belle είναι μια έξυπνη, όμορφη κι ανεξάρτητη κοπέλα που η μοίρα της τη φέρνει αιχμάλωτη από ένα Τέρας, σε ένα τεράστιο κάστρο. Παρά τους φόβους της, θα γίνει φίλη με το επιτελείο του κάστρου και θα μάθει να κοιτάει πέρα από το τρομακτικό παρουσιαστικό του Τέρατος και τον ζωώδη θυμό του, συνειδητοποιώντας ότι μέσα υπάρχει η ευγενική καρδιά και η ψυχή ενός όμορφου πρίγκιπα. Ταυτόχρονα, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Gastone, έχει βαλθεί να παντρευτεί την Belle, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Η πρώτη live κινηματογραφική εκδοχή του διάσημου παραμυθιού από την Disney.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να ζήσεις τη μαγεία ενός διαχρονικού love story.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
04 Μαΐου - 10 Μαΐου 2017
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
11 Μαΐου - 17 Μαΐου 2017
Σχετικά
Ο Aρνολντ Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζει επιστροφή στα «Predator», «Conan» και «Commando»
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι συζητά ήδη την επιστροφή του σε τρία από τα πιο εμβληματικά franchises της καριέρας του.
Τι λένε τα προγνωστικά των Όσκαρ του 2026
Η φετινή σεζόν των βραβείων έχει ήδη καταγράψει αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εκπλήξεων και στην τελική απονομή των Όσκαρ
Το (M) Factor 2: Before the Pause έρχεται στην Κύπρο στις 28 Μαρτίου
The (M) Factor: Οι δημιουργοί του πρωτοποριακού ντοκιμαντέρ για την εμμηνόπαυση παρουσιάζουν το prequel για την περιεμμηνόπαυση
5 υπέροχες ταινίες του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, σε δωρεάν προβολή
Προβολή των 5 φιναλίστ ταινιών για το βραβείο LUX, σε Λευκωσία και Λάρνακα
Τα βραβεία της Ενωσης Σεναριογράφων Αμερικής δείχνουν τον δρόμο προς τα Οσκαρ
Λίγες ημέρες πριν από την τελετή των Οσκαρ, τα βραβεία της Ενωσης Σεναριογράφων Αμερικής ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές στα σενάρια, δίνοντας ακόμη μία ένδειξη για το τι μπορεί να ακολουθήσει στην κορυφαία κινηματογραφική βραδιά.
Όσκαρ: Στην τελική ευθεία για την λαμπερή βραδιά στη σκιά των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
Οι υποψηφιότητες και μεγάλα φαβορί
Ντάνιελ Κρεγκ: Σε συζητήσεις για τον ρόλο του «κακού» στο Batman 2
Οι Μπραντ Πιτ και Στέλαν Σκάρσγκαρντ είχαν προταθεί αλλά και οι δύο αρνήθηκαν.
Φεστιβάλ Καννών: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στον σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον
Ο σκηνοθέτης της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» χαρακτήρισε την τιμή «ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια» της καριέρας του
Το υπερ-επιτυχημένο franchise Scary Movie επιστρέφει με την 6η του ταινία
Η νέα ταινία στο υπερ-επιτυχημένο franchise των αδελφών Γουέιανς επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι, καυτηριάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και παρωδώντας πρόσφατες ταινίες τρόμου
Το «Game of Thrones» πάει σινεμά σε συνεργασία με τη Warner Bros
Σεναριογράφος θα είναι ο Beau Willimon, γνωστός από το House of Cards και το Andor
«Faces of Death»: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς
Ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ («Cam», «How to Blow Up a Pipeline») επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, ένα φιλμ τρόμου που υπόσχεται να προκαλέσει γερές ανατριχίλες και να μην κάνει εκπτώσεις στο gore