Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2017
Το “Survivor” έρχεται την Κυριακή το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, με … μαύρα απειλητικά σύννεφα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καιρικά φαινόμενα που κατά διαστήματα ταλαιπωρούν τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στις σχέσεις τους.

Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» καλούνται για μια ακόμη φορά να αγωνιστούν στον αγώνα επάθλου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την ήττα των «Διασήμων» και μάλιστα με σκορ 10-1, πολλά έχουν αλλάξει στην ψυχολογία όλων των παικτών. Από τη μία οι «Μαχητές», που φαίνονται πιο ενωμένοι, έχουν πεισμώσει και θέλουν πλέον μόνο να κερδίζουν, από την άλλη οι «Διάσημοι», φιλόδοξοι πιο πολύ από ποτέ, θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα τους το … σερί των νικών τους.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, αφού μαύρα απειλητικά σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις των παικτών. Αν και μέχρι τώρα όλοι μιλούσαν για ομαδικότητα και ενωμένο πνεύμα, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής όλα και όλοι αλλάζουν! Οι παίκτες αλλάζουν συμπεριφορά. Τίποτα δεν θυμίζει την συλλογικότητα που βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια του “Survivor”. Κανείς δεν ενεργεί με βάση το καλό της ομάδας, κανείς δεν συμμερίζεται τον άλλον κι όλοι μιλάνε ανοιχτά πλέον είτε για τους συμπαίκτες τους είτε για τους αντιπάλους τους.
Όσον αφορά στο έπαθλο του αγώνα της Κυριακής, πρόκειται για κάτι που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι διαφορετικό, κάτι που το ονειρεύονται οι παίκτες. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους το αποκαλύπτει, οι παίκτες τρελαίνονται από τη χαρά τους.
Την Κυριακή στις 21:15 ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Ένα επεισόδιο που θα ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου!
Σχετικά
Το Αρεθκιώτικο Καρναβάλι μόλις ανακοινώθηκε
Το 8ο Αποκριάτικο Καρναβάλι Αρεδιού, θα είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους
Αναβάλλεται η σημερινή παραχώρηση στο κοινό δωρεάν δενδρυλλίων στην Πάφο
Όπως επίσης και η Γιορτή του Δέντρου
Λίνα Νικολακοπούλου: Η σπουδαία στιχουργός ομιλήτρια στην εκδήλωση "Ποιητές του Μεσοπολέμου"
Μία εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή των Γραμμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Limassol Carnival Warm Up: Η Λεμεσός ετοιμάζεται για το Καρναβάλι
Πάμε να δοκιμάσουμε αποκριάτικα κοστούμια και να διασκεδάσουμε!
Καρναβάλι στην Πόλη Χρυσοχούς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η ημερομηνία, η συμμετοχές και τα βραβεία
Πότε θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση στα Λύμπια
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να λάβεις μέρος
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χειμερινών Κολυμβητών Αγίας Νάπας ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η Cyprus From Air μάς προσκαλεί σε μια μοναδική πεζοπορία στο Μονοπάτι Γένεσις, στο μαγευτικό Πισσούρι
Σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και αυθεντικές ακτογραμμές της Κύπρου.
Week Agenda: Οι καλύτερες επιλογές της εβδομάδας στην Κύπρο
Θέατρο, εικαστικά, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες σε όλο το νησί
Weekend Agenda: 15 υπέροχες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Θέατρο, μουσική, εκθέσεις και εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις