Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2017
Διήμερη διάρκεια θα έχει o φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί για 11η χρονιά το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου.
Ο θεσμοθετημένος πλέον Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ χορηγείται από την ΟΠΑΠ Κύπρου ενώ για 2η συνεχή χρονιά θα επιχορηγηθεί οικονομικά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και τον Παιδικό Δρόμο 1χλμ. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.
Σε διάσκεψη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, Δημήτρης Αλετράρης, ανέφερε συγκεκριμένα: “διανύουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό από το 1969 τον δικό μας μαραθώνιο δρόμο στον τόπο μας. Για 48 σχεδόν χρόνια καλύπτουμε με δυνατά βήματα διαδρομές στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια στον αθλητισμό. Είναι ένας μαραθώνιος δρόμος προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία, η οποία με τη σειρά της προσφέρει σαν έπαθλο στην ΟΠΑΠ, την αγάπη της και την εμπιστοσύνη της”.
Aπό την πλευρά του ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Σπύρος Σπύρου είπε πως στόχος των διοργανωτών είναι ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ να καταστεί ως ένας από τους καλύτερα οργανωμένους αλλά και πιο σημαντικούς μαραθώνιους της Ευρώπης. Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης του 2016, πρόσθεσε, ακούγοντας τις εισηγήσεις των αθλητών και των χορηγών μας, ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε αλλαγές ώστε να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση και ιδιαίτερα το αγωνιστικό κομμάτι.
Μιλάμε, όπως είπε ο κ.Σπύρου, για μια μεγάλη, πολυήμερη γιορτή στην πόλη μας, με καλεσμένους από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και μια διοργάνωση την οποία μπορούν ντόπιοι και ξένοι να συνδυάσουν με μια μικρή απόδραση στη μαγευτική –ιδιαίτερα την άνοιξη- Λεμεσό.
Σχετικά

Ιστορικό στέκι της Λευκωσίας γιορτάζει τη νέα του εποχή με τον Σπύρο Γραμμένο
Ο Σαήης, με ένα ξεχωριστό live set θα προσθέσει τη δική του πινελιά

Χορεύουμε για τελευταία φορά στον πιο όμορφο κήπο της πρωτεύουσας
Με ρυθμό και ήχους από την Κούβα

Τα μαθήματα Yoga και Pilates επανέρχονται στην Πλατεία Ελευθερίας!
Ζήσε μία ξεχωριστή εμπειρία στην καρδιά της πόλης
«Πατσαούρι που εν το πέταξα, ό,τι θέλω κάμνω το» – Εργαστήρια δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης
Από την ομάδα Ανακουτρεύκω

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

2ο Φεστιβάλ Φθινοπώρου & Halloween: Ένα διήμερο φεστιβάλ, γεμάτο μαγεία και εκπλήξεις, στους βοτανόκηπους!
Με δημιουργικές, διασκεδαστικές δραστηριότηες και γαστρονομικές απολαύσεις

Στο Lakatameia River Walk δεν θα έχει μόνο μουσική, αλλά και street food!
17 στάσεις για burgers, γερμανικά λουκάνικα, hot dogs, σάντουιτς, κούπες, noodles, pulled pork, brisket, κρέπες, λουκουμάδες, ευφάνταστα κοκτέιλ, παγωμένες μπύρες, κρασί και καφέδες
Το παλιό ΓΣΠ θα γεμίσει παιχνίδια, μουσική, γέλιο, χορό, ψυχαγωγία και εκπλήξεις!
Με αφορμή το Nicosia Kids Festival που θα στηθεί στην Πλατεία του Παλιού ΓΣΠ

Όλα όσα θα γίνουν και θα απολαύσεις στην Κύπρο την 1η Οκτωβρίου
14 εμπειρίες που μπορείς να απολαύσεις στην αργία σου

32 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Μέρες γεμάτες μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και μοναδικές εμπειρίες

Cyberness: Oktoberfest Edition: Τα 21 food trucks που θα μας στήσουν στην ουρά τους
Από λαχταριστά bratwurst και ζουμερά λουκάνικα μέχρι street food, γλυκά και craft bars με εποχιακά ποτά

Το Ypsonas Christmas Wonderland (μόλις) ανακοίνωσε ημερομηνίες
Φέτος επεκτείνει τη διάρκειά του