Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016
Το πρώτο κατάστημα Mikel Coffee Company στην Κύπρο, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στη Λάρνακα, σήμερα Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, κατακλύζοντας την Πλατεία Παλλάς με πλήθος κόσμου της περιοχής -και όχι μόνο -, που κατέφθασε για να δοκιμάσει τα διάφορα χαρμάνια της Μikel.
Από νωρίς το πρωί, οι έμπειροι baristas του καταστήματος, ετοίμαζαν και κερνούσαν ζεστά ροφήματα, καθώς και διάφορα πολυαγαπημένα γλυκά και αλμυρά εδέσματα της Mikel, ενώ η πλατεία θύμιζε γιορτή, αφού μαζί με το άνοιγμα του καταστήματος, φύσηξε κι ένας νέος αέρας ανανέωσης, σε ένα πολύ δυναμικό σημείο της πόλης.
Το νέο, μεγάλο και γωνιακό κατάστημα Μikel που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26, αναμένεται να μετατραπεί σε αγαπημένο σποτ και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, όπου η εμπειρία του καφέ ξεκινά από την απόλαυση ποιοτικού καφέ σε προσιτή τιμή και επεκτείνεται στην αυθεντική εξυπηρέτηση, στη ζεστή και lounge ατμόσφαιρα και στο λανσάρισμα προϊόντων που στόχο έχουν την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη και την επιβράβευση της αφοσίωσης.
Ο μοντέρνος χώρος ακολουθεί το αρχιτεκτονικό ύφος του brand, όπου τα διάφορα βιομηχανικά στοιχεία, οι ξύλινες επιφάνειες και οι αποχρώσεις του μαύρου και του πορτοκαλιού, συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας την εμπειρία ενός μοντέρνου coffee bar, κατάλληλου για χαλαρές συναντήσεις, για διάλειμμα από τη δουλειά, για διάβασμα ή εργασία, ή ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις, με βολικά τραπέζια και δωρεάν Wi-Fi.
Η πετυχημένη αλυσίδα Mikel Coffee Company, που αναπτύσσεται ραγδαία, και διαθέτει ένα δίκτυο που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 140 καταστήματα, αναμένεται να δημιουργήσει μια σταθερή και δυναμική πορεία στην Κύπρο, με το νέο κατάστημα της Λάρνακας να είναι μόνο η αρχή, αφού υπάρχει σχεδιασμός για άνοιγμα καταστημάτων σε άλλες πόλεις, με το επόμενο να ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία.
To νέο κατάστημα Mikel, θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το βράδυ.
Σχετικά

Πατέρας και γιος έκαναν ένα χωριό της Λεμεσού προορισμό για πίτσα
Ένα μοναδικό στο είδος του food truck, που λέγεται ab ovo, φέρνει στον χώρο σου την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Δημοφιλές ταβερνάκι της Λευκωσίας "πύρωσε" ξανά τους φούρνους του για το πρώτο οφτό της σεζόν
Ετοιμάσου να απολαύσεις ξανά το αγαπημένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού

Ταβερνείο Το Ιστορικόν: To success story ενός δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας (Podcast)
O Κύπρος Πολυκάρπου μοιράζεται στο 6ο επεισόδιο των "The Tasty Stories" όλα εκείνα τα μυστικά της δικής του επιτυχημένης πορείας μέσα από το δημοφιλές ταβερνείο του Αγίου Δομετίου

Η παγωταρία Pahit Ice στην Αγία Νάπα μετακομίζει σε νέα, ανανεωμένη τοποθεσία
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

Πρωινός καφές πλάι στο κύμα σε αγαπημένα στέκια της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά
20 επιλογές που είναι must αυτό το καλοκαίρι

Η φρενίτιδα με τη σοκολάτα Ντουμπάι προκαλεί παγκόσμια έλλειψη φυστικιών
Οι παγκόσμιες τιμές των πυρήνων εκτοξεύονται κατά ένα τρίτο

20 νόστιμα εστιατόρια για μεσημέρι Κυριακής στο βουνό
Εξόρμηση και καλό φαγητό την Κυριακή

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη τούρτα Φρεζιέ στο Παρίσι
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Maison Heloise, διάσημο ζαχαροπλαστείο στην Αρζεντέιγ, βόρειο προάστιο του Παρισιού

Το La Petite Maison υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μοναδικό πάρτι
Το πολυβραβευμένο LPM γιορτάζει την άφιξη της νέας σεζόν με το επίσημο opening του μαγευτικού εξωτερικού χώρου του και με ένα εντυπωσιακό πάρτι στις 26 Απριλίου!

Επιστροφή στις πιο όμορφες αυλές της πόλης
Βγαίνουμε στις δροσερές αυλές για καλό φαγητό με την παρέα

Pelican restaurant: Μία ψαροταβέρνα, μία ιστορία... κι ένας πελεκάνος που την έκανε θρύλο!
Με γεύσεις που κρατούν την παράδοση δεκαετιών