Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2016
Μια διαδραστική και εκπαιδευτική έκθεση LEGO®, με θέμα την "Ιστορία του ταξιδιού" πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα στις 3 Φεβρουαρίου στον χώρο Annex 3 στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία και θα διαρκήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Μια διαδραστική-εκπαιδευτική έκθεση LEGO®, που θα έχει ως κεντρικό θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.
Για τον σκοπό θα καταφτάσουν 20 επαγγελματίες καλλιτέχνες LEGO®, οι οποίοι θα φτιάξουν με περισσότερα από 500.000 τούβλα LEGO® συνολικά 120 εκθέματα, τα οποία θα μπορούμε όλοι να θαυμάσουμε από κοντά.

Εκεί, θα δούμε μεταξύ άλλων το πλοίο του Τιτανικού, αεροπλάνα, αλλά και το διαστημόπλοιο που πήγε στο φεγγάρι, όλα φτιαγμένα με τουβλάκια LEGO®.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα εκθέματα θα είναι μεγάλων διαστάσεων, όπως για παράδειγμα ο Τιτανικός του οποίου το μήκος θα ξεπερνάει τα 7 μέτρα.

Η έκθεση θα παρουσιάσει ολόκληρη την ιστορία των ταξιδιωτικών μέσων, δια μέσω των αιώνων.
Στο χώρο θα υπάρχουν οθόνες με ταινίες που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και 100.000 LEGO® με τα οποία θα μπορούν να παίξουν μικροί και μεγάλοι.

Μάλιστα, θα υπάρχει και παιδική γωνιά στην οποία θα υπάρχουν ειδικά LEGO® για παιδιά κάτω των 3 ετών.


Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τη 13.00 και από τις 16.00 μέχρι τις 20.00. Το ωράριο για τα Σαββατοκύριακα θα είναι συνεχές.
Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση ΕΔΩ.
Σχετικά
Καρναβάλι στο Καϊμακλί: Μια μεγάλη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους
Το καρναβάλι στο Καϊμακλί θα είναι μια γιορτή για όλη την κοινότητα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία αποκριάτικης διασκέδασης στην καρδιά της Λευκωσίας.
Το Βασίλειο των Ζώων έρχεται στη Λάρνακα!
μουσική αφηγηματική διαδραστική παράσταση για βρέφη & νήπια 6 μηνών – 4 ετών
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις