News , Guide

Ο ΚΟΤ έφτιαξε έναν πλήρη "Οδηγό Διακοπών"

Για όσους επιλέξουν να περάσουν διακοπές εντός!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2016

Μέσα στο πλαίσιο των ενεργειών του για παροχή πληρέστερης ενημέρωσης προς το καταναλωτικό κοινό, ο ΚΟΤ ετοίμασε έναν «Οδηγό Διακοπών», σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, μέσω του οποίου παρέχει οδηγίες προς τους καταναλωτές σχετικά με τις κρατήσεις και διαμονές σε ξενοδοχεία, για τα κέντρα αναψυχής, αλλά και για τη χρήση των δημόσιων παραλιών,

Μέσω του Οδηγού παρέχεται πληροφόρηση προς τους καταναλωτές αναφορικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις τους, κατά τη διάρκεια απόλαυσης διακοπών στην Κύπρο.

Ο Κύπριος τουρίστας-καταναλωτής θα πρέπει να γνωρίζει τα δικαιώματά του και τον τρόπο να τα διεκδικήσει και γι' αυτό συστήνεται η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση μας, πριν ακόμα αρχίσουν οι διακοπές, ώστε να αποφύγουμε ή και να περιορίσουμε δυσάρεστα περιστατικά, προβλήματα και προστριβές, ιδιαίτερα σε μια χρονική περίοδο που βασική μας επιδίωξη δεν είναι άλλη από τη χαλάρωση και τη ξεκούραση.

Πολλά από τα δικαιώματα του τουρίστα-καταναλωτή προκύπτουν από Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, με εφαρμογή σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα πιο πάνω και να κατεβάσει τον «Οδηγό Διακοπών» από την ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού www.visitcyprus.biz.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις και παράπονα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού βρίσκεται στη διάθεση του κοινού στο τηλ. 22691100.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close