Ο ΚΟΤ έφτιαξε έναν πλήρη "Οδηγό Διακοπών"

Μέσα στο πλαίσιο των ενεργειών του για παροχή πληρέστερης ενημέρωσης προς το καταναλωτικό κοινό, ο ΚΟΤ ετοίμασε έναν «Οδηγό Διακοπών», σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, μέσω του οποίου παρέχει οδηγίες προς τους καταναλωτές σχετικά με τις κρατήσεις και διαμονές σε ξενοδοχεία, για τα κέντρα αναψυχής, αλλά και για τη χρήση των δημόσιων παραλιών,

Μέσω του Οδηγού παρέχεται πληροφόρηση προς τους καταναλωτές αναφορικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις τους, κατά τη διάρκεια απόλαυσης διακοπών στην Κύπρο.

Ο Κύπριος τουρίστας-καταναλωτής θα πρέπει να γνωρίζει τα δικαιώματά του και τον τρόπο να τα διεκδικήσει και γι' αυτό συστήνεται η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση μας, πριν ακόμα αρχίσουν οι διακοπές, ώστε να αποφύγουμε ή και να περιορίσουμε δυσάρεστα περιστατικά, προβλήματα και προστριβές, ιδιαίτερα σε μια χρονική περίοδο που βασική μας επιδίωξη δεν είναι άλλη από τη χαλάρωση και τη ξεκούραση.

Πολλά από τα δικαιώματα του τουρίστα-καταναλωτή προκύπτουν από Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, με εφαρμογή σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα πιο πάνω και να κατεβάσει τον «Οδηγό Διακοπών» από την ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού www.visitcyprus.biz.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις και παράπονα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού βρίσκεται στη διάθεση του κοινού στο τηλ. 22691100.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30