Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

18 πράγματα για να κάνεις το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Το τριήμερο ξεκινά!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2016

Σίγουρα προλαβαίνεις ακόμα να προγραμματίσεις οτιδήποτε επιθυμείς για να γιορτάσεις την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μπορείς να φτιάξεις τη βαλίτσα σου και να αποδράσεις στον κοντινότερο προορισμό ή έστω να προγραμματίσεις μία μονήμερη εξόρμηση σε κάποιο χωριό, ή ακόμα και να παραμείνεις στην πόλη σου εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο και να κάνεις όλα εκείνα που πλέον δεν προλαβαίνεις το σαββατοκύριακο.

Θέατρο, σινεμά, μουσικές συναυλίες, αποδράσεις στη φύση σε συνδυασμό με τις αγαπημένες σου γεύσεις σε εστιατόρια και ποτέ σε μπαρ μπορούν να γεμίσουν ολοκληρωτικά τις μέρες και τις νύχτες σου.

Εμείς πάντως, σου φτιάξαμε μια λίστα με όλα όσα μπορείς να κάνεις, να δεις και να ακούσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου!

 

Το Ροζ Φεγγάρι και η Πορτοκαλιά Γη
Μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση για παιδιά και γονείς. Μία τριλογία. Τρεις αυθεντικές μικρές ιστορίες, που δημιούργησε η φαντασία ενός κοριτσιού τεσσάρων μόλις χρόνων. Οι τρεις ιστορίες χάρισαν την έμπνευση γι' αυτή τη devised θεατρική παράσταση. Δύο αδερφές παίζουν στο δωμάτιό τους και αφήνουν τη φαντασία τους να τις παρασύρει σε άλλους κόσμους. Συναντούν ήρωες, μυστήριο, περιπέτειες, αναζητήσεις, μάγισσες, βασιλιάδες και μέσα από αυτά ανακαλύπτουν τη σχέση τους, το παιχνίδι τους, την αγάπη τους. Η διαδραστική αυτή θεατρική εμπειρία αγκαλιάζει τον θεατή, τον θεωρεί μέρος της παράστασης και τον αναδεικνύει σε έναν από τους συντελεστές της. Ενθαρρύνει τα παιδιά να δουν και να καλλιεργήσουν τη δική τους ευρηματικότητα, να εξωτερικεύσουν δημιουργικά τον ενθουσιασμό τους και να απελευθερωθούν μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα παιγνιδιού.
Πρεμιέρα 28/10, 16:00, Space, Λ/σία. Παραστάσεις Σάββατο και Κυριακή έως τις 4/12, 11:00 και 16:00 (εκτός 12, 13, 19 και 20/11), 97643644.

 

Γενέθλια με τα γαϊδουράκια στην Golden Donkey Farm
Στις 28 Οκτωβρίου η Golden Donkey Farm στη Σκαρίνου έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με όλους όσοι αγαπούν τα λατρεμένα γαϊδουράκια και περνούν υπέροχα στο χώρο της!
Εξ ου λοιπόν και την Παρασκευή από τις 12:00 ως τις 18:00, διοργανώνει μια γιορτή με πολλές δραστηριότητες και δωρεάν είσοδο! Εκεί θα βρίσκεται και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ με τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα τους. Θα έχει ζωντανή μουσική και τραγούδι με τον ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΦΥΛΑΚΤΟΥ, ομιλία και συζήτηση από τον γηρίατρο ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ διευθυντή του GLA Anti-aging & Aesthitic medicine, με θέμα "Γάλα Γαϊδούρας και αντιγήρανση" και πολλά άλλα.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

«

Λεόντιος και Λένα
Ο Πάρις Ερωτοκρίτου και η Fresh Τarget Theatre Ensemble ανοίγουν αυλαία για τη νέα σεζόν στο Σπούτνικ, με μια φιλόδοξη παραγωγή, ανεβάζοντας το σατιρικό αριστούργημα του Γκέοργκ Μπύχνερ «Λεόντιος και Λένα», με έναν εννιαμελή θίασο ηθοποιών.‬‬‬
Ο πρίγκιπας Λεόντιος πλήττει. Θανάσιμα. Περνά ατελείωτες ώρες μέσα στο υπνοδωμάτιό του χτίζοντας και χαλώντας φανταστικούς κόσμους ως αντίδοτο στην ανία, αλλά και στην εξαντλητική εκπαίδευση που του επιβάλλεται ως διαδόχου ενός βασιλείου υπό κοινωνική, οικονομική αλλά και πνευματική κατάρρευση. Τόσο νέος μέσα σ' έναν τόσο γερασμένο κόσμο, ο Λεόντιος νιώθει άδειος, χωρίς κανένα στόχο. Ο βασιλιάς πατέρας του -πολλές φορές εκτός τόπου και χρόνου- επιμένει να τον παντρέψει με μια πριγκίπισσα, τη Λένα, την οποία ο Λεόντιος δεν έχει δει ποτέ. Ο Λεόντιος οργανώνει τη φυγή του με τη βοήθεια ενός φίλου που εμφανίζεται ξαφνικά στο δωμάτιό του και ξεκινά μια περιπλάνηση μακριά από το βασίλειο. Στην Ιταλία -όπου φτάνει εν μία νυκτί- συναντά και ερωτεύεται μιαν «άλλη» κοπέλα. Περιέργως, ο γάμος μοιάζει αναπόφευκτος.
‪Τοποθετώντας το έργο στο σήμερα και τη δράση στο εφηβικό δωμάτιο του Λεόντιου, η ομάδα εξερευνά την εξέλιξη του Λεόντιου, από έναν ανήσυχο έφηβο σε έναν άντρα που καλείται να ανεξαρτητοποιηθεί από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Ένα έργο για τον ρόλο της μοίρας στη ζωή μας και τη δύναμη που απαιτείται για να αποποιηθούμε ρόλους που δεν διαλέξαμε.‬‬‬ Ερμηνεύουν οι Νίκη Δραγούμη, Γιώργος Μουαΐμης, Χρίστος Νικολάου, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Πάνος Μακρής, Νίκος Βαρέλλας, Στέφανος Πίττας, Κωνσταντίνα Μενοίκου και Κωνσταντίνα Κλεόπα.‬
Παραστάσεις: 28, 29, 30, 31/10 & 3, 4, 5, 6, 10/11, Σπούτνικ Λευκωσία, 20:00. Πληρ. 70007027.‬
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

tzoulia

Δεσποινίς Τζούλια
Ένα ανελέητο παιγνίδι εξουσίας, έρωτα και εναλλαγής ρόλων, σ' ένα από τα σημαντικότερα δραματουργικά έργα της διεθνούς θεατρικής σκηνής, του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σκηνοθετεί για το θέατρο Λέξη ο Νεοκλής Νεοκλέους. Η «Δεσποινίς Τζούλια», που σόκαρε, δίχασε, υμνήθηκε και κατακρίθηκε στην εποχή της, σκιαγραφεί δεξιοτεχνικά τη σύγκρουση των δύο φύλων και τη διαπλοκή του έρωτα και της εξουσίας. Το βράδυ του θερινού ηλιοστασίου του 1890, ημέρα γιορτής για τη Βόρεια Ιρλανδία, η κακομαθημένη κόρη ενός αριστοκράτη επιχειρεί να αναγκάσει τον υπηρέτη του πατέρα της να την αποπλανήσει. Το τρίπτυχο συμπληρώνει η υπηρέτρια Κριστίν, προδομένη από τον εραστή της και υποταγμένη στην τάξη και τη μοίρα της, συμβολίζοντας τη ματαιότητα και την υποταγή. Οι ηθοποιοί που υποδύονται τα τρία πρόσωπα του έργου είναι η Χριστίνα Παυλίδου (Δεσποινίς Τζούλια), ο Προκόπης Αγαθοκλέους (Ζαν) και η Νιόβη Χαραλάμπους (Κριστίν).
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου έως Τρίτη 15/11, 20:30 και Κυριακή 18:00,Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία. Πληρ. 70000146.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

 

The October Fair - Η Μαγεία του Halloween
Η Μαγεία του Halloween, επιτέλους έρχεται και στην Κύπρο. Αυτό τον Οκτώβριο, μικροί και μεγάλοι πρόκειται να πάθουν τη πλάκα τους: διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στην Κύπρο το μαγευτικό Τhe October Fair. Ετοιμαστείτε να ζήσετε το Halloween σε όλο του το μεγαλείο σε συνδυασμό με τις πιο διασκεδαστικές Fun Fair εμπειρίες, θεαματικά shows, μουσική και διασκέδαση με άφθονο ποτό και γαστρονομικές εκπλήξεις. Το The October Fair, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό και θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, από τις 27 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Όλες οι δραστηριότητες αρχίζουν από €1.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ

 

Οι Showstoppers στην Κύπρου
Ο ΘΟΚ προσφέρει τριήμερο εντατικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στο μουσικό θέατρο που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό, με εγγύηση την μεγάλη επιτυχία της Μουσικής παράστασης αυτοσχεδιασμού Showstopper! στο Ουέστ Εντ, που χάρισε στην ομάδα Showstoppers ένα από τα φετινά βραβεία Ολίβιε. Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ατομικούς και ομαδικούς αυτοσχεδιασμούς στο τραγούδι, στον αφηγηματικό και διηγηματικό λόγο, όπως και σκηνική και κινησιολογική δουλειά. Θα πραγματοποιηθεί από τις 28 - 30 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΕΣ, στη Λευκωσία με την υποστήριξη της ομάδας αυτοσχεδιασμού Nudnicks που έχει βάση την Κύπρο. Συμμετέχοντες: Ιδανικό τόσο για έμπειρους στον αυτοσχεδιασμό περφόρμερς, πρόθυμους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, καθώς και για καινούριους τολμηρούς καλλιτέχνες, πρόθυμους να δοκιμάσουν τον αυτοσχεδιασμό έστω και για πρώτη φορά. Το εργαστήριο θα τελειώσει με μια παράσταση ανοικτή για το κοινό στις 30 Οκτωβρίου. Το εργαστήρι θα διεξαχθεί στα αγγλικά.
Διδάσκουν οι Duncan Walsh Atkins, Μουσικός Διευθυντής των Showstoppers και η Pippa Evans, ιδρυτικό μέλος της ομάδας.
Ημερομηνίες και ώρες εργαστηρίου: 28, 29 και 30 Οκτωβρίου 2016 από τις 9:00 ως τις 13:00 και 14:00 έως 18:00. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οπωσδήποτε παρόντες σε όλες τις ώρες διεξαγωγής του εργαστηρίου.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Ο B.D.Foxmoor επιστρέφει
Ένα χρόνο πριν στο Οutro, την αξέχαστη συναυλία των Active Member στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, αποφάσισε να διαβεί ξεχωριστά δισκογραφικά μονοπάτια από την Sadahzinia. Η αρχή έγινε με το «Κάρπιμο» της Sadahzinia την άνοιξη του 2016, ενώ στις 10 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το νέο μουσικό album του B.D.Foxmoor "Armarima" που αποτελείται από 16 νέα τραγούδια και 15 ακυκλοφόρητα από την ενότητα "Veterapnos".
Με αφορμή όλο αυτό το νέο υλικό οργανώθηκε μια σειρά συναυλιών.
Mάθε περισσότερα, ΕΔΩ.


Genius Loci: Εργαστήρι υδατογραφίας
Με αφορμή την έκθεση Genius Loci: Ιωάννης Κισσονέργης και Βρετανοί Υδατογράφοι, το Coco_Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν τον κόσμο της υδατογραφίας.
Υπάρχουν κάποιες μυστικές τεχνικές για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ακουαρέλες, έτσι ώστε να κάνουν τα σχέδιά μας ακόμη πιο συναρπαστικά. Αυτές οι τεχνικές δίνουν σε μια ζωγραφιά φτιαγμένη με ακουαρέλες υφή, όγκο και κάποια μαγεία, μαζί με ένα στοιχείο έκπληξης στο τελικό αποτέλεσμα! Ελάτε να μάθουμε πώς χρησιμοποιούμε τις ακουαρέλες εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές και να δούμε πώς ένας υδατογράφος δημιουργεί με αυτές τις τεχνικές το δικό του αριστούργημα.
Το Εργαστήρι υδατογραφίας θα καθοδηγεί η Ιωάννα Φιλίππου, μια σύγχρονη καλλιτέχνις και εικονογράφος από το IN TOTO Illustration Studio στη Λευκωσία. Ηλικίες: 6-12 ετών.
Σάββατο 29.10.2016, 12.11.2016 & 19.11.2016, 10:30-12:00. Κόστος συμμετοχής: €10.
Δηλώσεις συμμετοχής στο education@leventisgallery.org ή στο τηλέφωνο 22668838 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Ξεναγήσεις), Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-13:00 & 13:30-16:00.

 

"Καυτές" γροθιές στο Lemon Park
Για ακόμη μία φορά, οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεαματικoύς αγώνες πολεμικών τεχνών, αυτήν τη φορά στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα το Σωματείο «Uppercut Team» διοργανώνει αγώνες Thaiboxing / Kickboxing / Boxing, με την όλη διοργάνωση να έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς και φιλανθρωπικό για το Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και συγγενών του Γενικού Νοσοκομείου (Ε.ΛΑ ΖΩ).
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Lemon Park Λευκωσίας.
Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και δύο ζώνες για National Title της διεθνούς Ομοσπονδίας W.K.N., όπου οι νικητές θα πάρουν επαγγελματική κάρτα αγώνων, ως επίσης και διεθνείς αναμετρήσεις στο Pro/am Boxing μεταξύ Αγγλίας-Ρουμανίας-Ελλάδας-Κύπρου.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Στο Almyra... θα σε ξυρίσουν
Στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δραστηριοτήτων και ως επίσημοι συνδιοργανωτές του Movember Cyprus, το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ για τέταρτη συνεχή χρονιά προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων για την προώθηση της παγκόσμιας κίνησης Movember με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για το Movember International Foundation και το σύνδεσμο Europa Uomo Κύπρου.
Η έναρξη της εκστρατείας στην Πάφο θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 29/10, μεταξύ 15:00-18:00 στο ξενοδοχείο Almyra. Σκοπός, η ενημέρωση του κοινού για το Movember αλλά και την «στρατολόγηση» μουστακιών με επί τόπου ξύρισμα ανδρών για συλλογή χρημάτων και ενίσχυση της κίνησης. Επίσης, θα υπάρχουν προς πώληση συλλεκτικά αναμνηστικά αντικείμενα της εκστρατείας. Ατραξιόν θα αποτελέσει η φιλοτέχνιση της εισόδου του ξενοδοχείου με ένα τεράστιο μουστάκι, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας, από την Κατερίνα Φουκαρά και τον Αρσέντη Λισενκόβ.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ & όλες τις εκδηλώσεις ΕΔΩ.

 

Περπατώ στην πόλη με το σκύλο μου
Ο αρχαίος Έλληνας γιατρός Ιπποκράτης θεωρούσε ότι το περπάτημα είναι «το καλύτερο φάρμακο που έχει ο άνθρωπος». Μάλιστα, υπάρχει ένα γνωμικό που λέει: «Έχω δύο γιατρούς: το αριστερό και το δεξί μου πόδι». Στις μέρες μας ωστόσο δεν έχουν πολλοί από εμάς την ευκαιρία να περπατήσουμε με τα πόδια σε τακτική βάση, τόσο λόγω χρόνου και υποχρεώσεων όσο και εξαιτίας της νοοτροπίας μας.
Μια όμως πολύ καλή ευακιρία για βόλτα στην πόλη με τα πόδια είναι αυτή που μας δίενι η XM σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, που διοργανώνουν μια διασκεδαστική μέρα για να την απολαύσουμε κάνοντας κάτι ευεργετικό τόσο για την καρδιά μας και τις καρδιές των άλλων.
Τη διαδρομή "Walking in the city with dog", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Κάστρο της Λεμεσού.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο Κάστρο Λεμεσού.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Περίπατος 2km για γονείς και παιδιά σε καρότσι
Μια πολύ πρωτότυπη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στη Λεμεσό για όλους τους γονείς που έχουν παιδιά σε καρότσι ή και όχι.
Συγκεκριμένα, το Baby Academy, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τους γονείς (αριθμός εγγραφής ΜΚΟ: ΗΕ 357810) , διοργανώνει τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Μόλο Λεμεσού (αποβάθρα Παλιού Λιμανιού) το 2km Stroller Walk by Baby Academy όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν όμορφο περίπατο 2km με τα καρότσια τους.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Jakatoumba: Μια χοροθεατρική παράσταση για παιδιά
Η χορογράφος Λία Χαράκη παρουσιάζει το πρώτο της έργο για παιδιά, όπου η κίνηση , η μουσική και ο φωνητικός ήχος δημιουργούν ένα σύμπαν απόλυτα κατανοητό χωρίς τη χρήση λόγου.
To Jakatoumba είναι ένα ηχητικό χοροθέατρο διαδραστικού χαρακτήρα για παιδιά και για όλη την οικογένεια, με κεντρικούς άξονες την αξία της ελεύθερης έκφρασης, την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα και τη μαγεία της περιπέτειας.
Την παράσταση πλαισιώνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες χορευτές όπως η Αριάνα Μαρκουλίδου, Παναγιώτης Τοφή και Ράνια Γλυμίτσα με τη μουσική του Κώστα Κακογιάννη και τη ζωντανή ηλεκτρονική μουσική και επεξεργασία των φωνητικών ήχων του Χρίστου Χατζηχρίστου.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

3o Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Apollon
Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Apollon παρουσιάζει για τρίτη συνεχή χρονιά σειρά συναυλιών με επίκεντρο τη μουσική δωματίου, αλλά και την τζαζ/κλασική ροκ μουσική, με ονόματα από το κυπριακό αλλά και το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.
Οι συναυλίες ξεκινούν με τους Γιώργο Γεωργίου (κλαρινέτο), Wolfgang Schroeder (βιολί) και Κυριάκο Κυριάκου (πιάνο), στις 25 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσουν τρεις βραδιές μουσικής δωματίου (26 έως 28 Οκτωβρίου) στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο, με τους διακεκριμένους, διεθνείς μουσικούς Tamsin Waley-Cohen, Katharine Gowers, Krzystof Chorzelski, Guy Johnston και Charles Owen, oι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με μουσική των Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σούμπερτ, Φωρέ, Φράνκ, Dohnanyi και Ντβόρζακ.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Ένα εργαστήρι για να μάθεις να βάφεις τα ρούχα σου με φυσικά υλικά
Ένα μοναδικό εργαστήρι διοργανώνεται στο Beat Παζάρ από τη Μαρία Πιθάρα και το 'Tris Elies Art and Nature club', στο οποίο θα μάθουμε να βάφουμε χρησιμοποιώντας μόνο υλικά από τη φύση!
Το εργαστήρι θα είναι μια εισαγωγή στις βαφές σε υφάσματα από φυσικά υλικά. Με τη χρήση απλών υλικών από την κουζίνα του καθενός, αλλά και φυτά από τη χλωρίδα της Κύπρου, που χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακά πριν την άφιξη των χημικών βαφών.
Το διήμερο εργαστήρι συμπεριλαμβάνει εξὀρμηση στο χωριό Τρεις Ελιές για περπάτημα στη φύση, αναγνώριση φυτών κα βάψιμο με τοπικές, φυτικές ύλες. Θα βάψουμε μαλλί, μετάξι, και θα δημιουργήσουμε εντελώς φυσικά αξεσουάρ με υπέροχα χρώματα!
Σάββατο, 29/11 | 10:30 - 13:00
Κυριακή, 30/11 (προαιρετική εκδρομή στις Τρείς Ελιές) | 10:00 - 13:00.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

"Κοπιάστε" στο φεστιβάλ του Φαρμακά!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 30 Οκτωβρίου 2016 πάμε στο Φαρμακά για το 4ο ετήσιο Φεστιβάλ παραδοσιακών εδεσμάτων & προϊόντων. Στο φεστιβάλ θα γίνει παρουσίαση και επίδειξη παρακσευής διάφορων παραδοσιακών εδεσμάτων του χωριού όπως κουλουράκια με το μέλι, κυδωνόπαστο, παλουζές, σιουσιούκκος, χαλούμι, τραχανάς αλλά και φαγητά όπως «Ελλιάδα» & «Καουρμά». Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επιτόπια απόσταξη ζιβανίας, επίδειξη οινοποιίας και οινοποσίας απευθείας από το παραδοσιακό πιθάρι, φούρνισμα παραδοσιακών ψωμιών και πολλά άλλα. Η εκδήλωση πραγματοποιείτε σε συνεργασία της κοινότητας Φαρμακά & τους Απόδημους και Φίλους Φαρμακά.
Πάμε λοιπόν στην πλατεία του χωριού Φαρμακάς, για μια ευχάριστη εμπειρία γεμάτη παράδοση!
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου φωτογραφίζουμε τον Ακάμα
Tο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει τριήμερες φωτογραφικές εξορμήσεις στην Κυπριακή ύπαιθρο παρέα με τον φωτογράφο Silvio Rusmigo. Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγικη φωτοπεριπλάνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε ανεξερεύνητες περιοχές της Κύπρου μας, να φωτογραφησετε υπό την συνεχή επίβλεψη του επαγγελματία φωτογράφου Silvio Rusmigo, να εφαρμοσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη φωτογραφία αλλά και να μοιραστείτε την εμπειρία με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Και φέτος γιορτάζουμε το Halloween στο πάρκο
To Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Oκτωβρίου στο Βοτανικό Πάρκο και Λαβύρινθο Cyherbia στο χωριό Αυγόρου θα περάσουμε μια μέρα γεμάτη παιχνίδια και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες από 3 μέχρι 99 ετών. Ειδικά αν είσαι οπαδός και καλός γνώστης των κλασικών ιστοριών τρόμου, αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις.
Συγκεκριμένα, φέτος το Halloween θα μας μεταφέρει στον τρομακτικό κόσμο των κλασικών παραμυθιών!
Βρες τους 7 νάνους στον βοτανόκηπο και πρόσεξε μη σε δει η μάγισσα!
Αποστολή στον Λαβύρινθο: Πάρε τα μπισκότα στην γιαγιά.. αλλά μπορείς να ξεγελάσεις τον Λύκο; Στο Μαγεμένο δάσος: Ποια είναι αυτή η γλυκιά γριά που δίνει καραμέλες στο σπιτάκι φτιαγμένο από γλυκά; Διήγηση παραμυθιού κοντά στον Λαβύρινθο σε Αγγλικά και Ελληνικά στις 11:30, 13:00, 14:30, 16:00.
Μάθε περισσότερα... ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close