Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2016
Στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δραστηριοτήτων και ως επίσημοι συνδιοργανωτές του Movember Cyprus, το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ για τέταρτη συνεχή χρονιά προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων για την προώθηση της παγκόσμιας κίνησης Movember με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για το Movember International Foundation και το σύνδεσμο Europa Uomo Κύπρου.
Η έναρξη της εκστρατείας στην Πάφο θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 29/10, μεταξύ 15:00-18:00 στο ξενοδοχείο Almyra. Σκοπός, η ενημέρωση του κοινού για το Movember αλλά και την «στρατολόγηση» μουστακιών με επί τόπου ξύρισμα ανδρών για συλλογή χρημάτων και ενίσχυση της κίνησης. Επίσης, θα υπάρχουν προς πώληση συλλεκτικά αναμνηστικά αντικείμενα της εκστρατείας. Ατραξιόν θα αποτελέσει η φιλοτέχνιση της εισόδου του ξενοδοχείου με ένα τεράστιο μουστάκι, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας, από την Κατερίνα Φουκαρά και τον Αρσέντη Λισενκόβ.
Ως ανεξάρτητη παγκόσμια φιλανθρωπική κίνηση το Movember ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου υποστηρίζοντας προγράμματα πρόληψης αλλά και καταπολέμησης του καρκίνου του προστάτη τόσο σε παγκόσμιο όσο σε τοπικό επίπεδο. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του Ιδρύματος Movember, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο του προστάτη και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς.

Αυτό το Σάββατο, αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου στο ξενοδοχείο Αλμύρα!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 26 888705 ή στο sales@thanoshotels.com
-
Almyra Hotel
29 Οκτωβρίου 2016
Σχετικά
Η Πάφος ανάβει τα φώτα των γιορτών με τον Akyla
Μετά τη συναυλία, ακολουθεί ένα μεγάλο DJ Party μέχρι αργά το βράδυ, με μουσική, χορό και ατελείωτη γιορτινή διάθεση
Η Λευκωσία υποδέχεται ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της!
Το Handmade in Cyprus φέρνει για δεύτερη χρονιά τη μαγεία μιας παραδοσιακής ευρωπαϊκής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Λάρνακα ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της με τον Γιώργο Τσαλίκη
Συναυλία, χορός, χορωδία και εκπλήξεις για τα παιδιά την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού.
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λακατάμεια με 100 περίπτερα και ελεύθερη είσοδο
Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί γιορτινή αγορά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
To Christmas Strawberry Land ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του
Φέτος θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι της Φράουλας
Η Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος Aγιοβασίληδες
Φορέστε τη στολή του Άγιου Βασίλη και γίνετε μέρος της πιο χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βόλτας
Weekend Agenda: 26 ιδέες για έξοδο στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Νιόβρη
Θεατρικές πρεμιέρες, μουσική, τα εγκαίνια της Μπιενάλε Αγίας Νάπας και φεστιβάλ με ζιβανία, παραγεμωστό και καυτερές πιπεριές.
Πέντε μέρες με περφόρμανς και πειραματικό ήχο στο κτίριο Τσαούση
Το Space of Tapes ανοίγει έναν χώρο στην παλιά Λευκωσία από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στην εναρκτήρια παράσταση, διαδραστική περιήγηση και εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρονικών οργάνων.
Η Ξυλοφάγου στήνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης για δύο μέρες
Το γιορτινό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση επιστρέφει στην Επισκοπή για τρεις μέρες
Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και γιορτινές λιχουδιές στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Yoga & Wine Experience: Ένα πρωινό για κίνηση, χαλάρωση και απόλαυση στο Marathasa Wines
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μόδας με την υπογραφή του Κύπριου Σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, MITSU|MITSU, για καλό σκοπό.
Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου