Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η αλυσίδα καφέ που ήρθε να κατακτήσει την Κύπρο

ΤαCOFFEEHOUSE TasteHabitat ήρθαν για να μείνουν

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2016

Φρέσκος και μυρωδάτος καφές, λαχταριστά σνακ και γλυκά σε ένα γουστόζικο, γήινο χώρο. Όλα αυτά θα σε κάνουν να επιστρέφεις στα COFFEEHOUSE TasteHabitat ξανά και ξανά.

Όλα άρχισαν...
Το 2012, μια ομάδα Κυπρίων, με διεθνή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στο χώρο της εστίασης και του καφέ, δημιούργησε το COFFEEHOUSE TasteHabitat στο Μαρούσι, στην Αθήνα. Με πολλή αγάπη, πάθος και μεράκι δημιουργήθηκε ένας
γήινος χώρος, όπου πρωταγωνιστής είναι ο καλός και ποιοτικός καφές, με τον πελάτη να είναι η προτεραιότητα. Ακολούθησαν ακόμη δύο καταστήματα στην Αθήνα, ενώ στις αρχές του 2013, άνοιξε στην Κύπρο το πρώτο COFFEEHOUSE στην Ονασαγόρου, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Παράλληλα, δημιουργήθηκε το μοντέλο franchise της COFFEEHOUSE και έτσι τον Ιούνιο του 2015, λειτούργησε στη Λάρνακα το πρώτο κατάστημα franchise και στα μέσα του 2016 άνοιξαν ακόμη 2 καταστήματα στη Λευκωσία.

 


Η φιλοσοφία
Στα COFFEEHOUSE ο πελάτης παίρνει κορυφαία ποιότητα στη σωστή τιμή. Οι άριστες πρώτες ύλες, ο σωστός εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των προτύπων τους εξασφαλίζουν την ποιότητα και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista τηρούν ευλαβικά το motto της COFFEEHOUSE : Grind Brew Serve. Αυτό σημαίνει, ότι ο καφές φρεσκοαλέθεται (Grind), από μια επιλογή χαρμανιών. Ακολούθως ο καφές αποστάζεται
(Βrew) για να δώσει πλούσιο και μεστό γευστικό αποτέλεσμα και τέλος, το τέλειο φλιτζάνι σερβίρεται (Serve) με αγάπη και χαμόγελο. Μια ιεροτελεστία που επαναλαμβάνεται με μαεστρία και συνέπεια καθημερινά σε όλα τα καταστήματα της COFFEEHOUSE, με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα: τον αγαπημένο καφέ COFFEEHOUSE.

Ο καφές (και όχι μόνο)
Σε ένα γουστόζικο περιβάλλον όπου κυριαρχεί το ξύλο και το πράσινο, θα απολαύσεις εξαιρετικό καφέ και θα δοκιμάσεις μια ποικιλία από εκλεκτά ιταλικά χαρμάνια. Ταυτόχρονα θα μάθεις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον καφέ, την κουλτούρα και την ιστορία του, τόσο από τους barista όσο και από τις διάφορες αναρτήσεις σε σημεία του cafe, οι οποίες σε μπάζουν με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο στο μαγικό κόσμο του καφέ -εξάλλου, ο σχεδιασμός των καταστημάτων προτρέπει τον πελάτη να ρωτήσει και να μάθει για την κουλτούρα του καφέ. Στο μενού, υπάρχει μια ποικιλία από ροφήματα με βάση τον εσπρέσο, καφές φίλτρου και cold brew. Αν επιθυμείς κάτι άλλο, μπορείς να επιλέξεις υπέροχα οργανικά
τσάγια, κρύα και ζεστή μαύρη ή λευκή σοκολάτα. Αξίζει επίσης να δοκιμάσεις τους φρεσκοστυμμένους χυμούς, ανάμεσά τους και detox καθώς και σπιτικές λεμονάδες.



Το φαγητό
Το ρόφημά σου θα το συνοδεύσεις με σάντουιτς και σαλάτες, όλα φτιαγμένα το πρωί της ίδιας ημέρας, με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, φρεσκοψημένες σφολιάτες καθώς και υπέροχα σπιτικά γλυκά, κέικ, μάφιν και μπισκότα.

 

Coffee Boutique
Πριν φύγεις από το COFFEEHOUSE, πέρασε από το Coffee Boutique που βρίσκεται εντός του καταστήματος. Εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις υπέροχο καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο. Επιλεγμένα χαρμάνια σε κόκκους ή αλεσμένα, καφέ φίλτρου, σκεύη παραγωγής καφέ, αυτόματες μηχανές espresso, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από κάψουλες καφέ, σοκολάτες και τσάγια.



Ευκαιρίες για Franchise
Το μοντέλο franchise των COFFEEHOUSE βασίζεται στην εξεύρεση των σωστών συνεργατών, οι οποίοι είναι σε θέση να το υποστηρίξουν επιχειρηματικά, αλλά κυρίως να μπορούν να ενστερνίζονται το όραμα και τη φιλοσοφία του. Με δεδομένες τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, η εταιρεία έχει επενδύσει στον κατάλληλο σχεδιασμό των καταστημάτων, δημιουργώντας ζεστούς και φιλικούς χώρους, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά το κατασκευαστικό κόστος. Το μοντέλο franchise των COFFEEHOUSE παρέχει σημαντικά προνόμια και υποστήριξη στους συνεργάτες του. Από έρευνα αγοράς, αξιολόγηση και επιλογή καταστήματος, επιχειρηματικό πλάνο, εκπαίδευση προσωπικού και συνεργάτη, μηχανογραφημένο σύστημα πωλήσεων, αποκλειστικότητα περιοχής, μεχρι και δυνατότητα παράδοσης με το 'κλειδί στο χέρι'.

 

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ:
ΚΥΠΡΟΣ

COFFEEHOUSE Τιμάγια: Στρατηγού Τιμάγια 25, Λάρνακα. Delivery: 24333325.
COFFEEHOUSE Κέννεντυ: Λεωφ. Κέννεντυ 91Β, Λευκωσία. Delivery: 22100433.
COFFEEHOUSE Άγιος Ανδρέας: Λεωφ. Λουκή Ακρίτα 19, Άγιος Ανδρέας. Delivery: 22775800.
Coffee n' liquor by Coffeehouse : Ονασαγόρου 19, Λευκωσία.

ΕΛΛΑΔΑ
COFFEEHOUSE Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 44.
COFFEEHOUSE Ψυχικό: Λεωφ. Κηφισίας 340.
COFFEEHOUSE Avenue Mall: Λεωφ. Κηφισίας 41- 47.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ FRANCHISE
franchise@coffee-house.gr
Facebook: CoffeehouseTasteHabitat
www.coffee-house.gr

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close