Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 new entries που συζητά η Λάρνακα

Τα καινούργια στέκια που αγκάλιασε η πόλη του Ζήνωνα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2016

Πολλά νέα στέκια έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Ζήνωνα και διαμόρφωσαν μία νέα κουλτούρα στην πόλη. Από το κέντρο της πόλης μέχρι το Μακένζυ, την Πιαλέ Πασά και τις Φοινικούδες η Λάρνακα μπορεί να παινεύεται για τις επιλογές της. 

Μερικά από αυτά όμως έγιναν talk of the town και ξεχωρίζουν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Ρίξε μία ματιά και κάνε τις επιλογές σου.  

 


 


Bolivar House
Το μοντέρνο all day μαγαζί της Πιαλέ Πασά, προστέθηκε στα μέσα του καλοκαιριού στη ζωή της Λάρνακας και έγινε αμέσως talk of the town. Ο χώρος όπου στεγαζόταν το πρώην The Depot ανακαινίστηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα όμορφο χώρο για καφέ, φαγητό και ποτό δίπλα από τη θάλασσα. Διεθνής κουζίνα με ένα twist κυπριακής και μεσογειακής, signature cocktails και μουσικές επιλογές από ντόπιους Djs. 
(24664411) Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα. Δ-Κ 10.00-02.00. 

 

 

Sea Joy 
Η νέα άφιξη της Πιαλέ Πασά έχει θέα τη θάλασσα, σε φιλοξενεί στο μικρό της Roof Garden για να βιώσεις ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και σου σερβίρει ποτό, καφέ και φαγητό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το menu περιλαμβάνει γεύσεις που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού! Οι δροσερές φρέσκες σαλάτες του σε περιμένουν να τις απολαύσεις, όπως επίσης το περιζήτητο burger και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του chef με βάση το ψωμί! Νόστιμες και ταυτόχρονα χορταστικές είναι οι μακαρονάδες από θαλασσινά, τα δελεαστικά platters του και τα σπιτικά γλυκά που δεν μπορείς να αντισταθείς.
(24621222) Πιαλέ Πασά 130, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

 


Βάλτου Ρίγανη
To εστιατόριο με τις ελληνικές γεύσεις που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στη Λευκωσία πρόσφατα άνοιξα ακόμη ένα μαγαζί στη Λάρνακα και αγκαλιάστηκε από τους Λαρνακείς. Θα το βρεις σε μια κρυμμένη πλατεΐτσα παρά της Ερμού στη Λάρνακα όπου το τελευταίο διάστημα μετά την ανάπλαση του χώρου μεταμορφώθηκε στο νούμερο ένα χώρο συνάντησης. Εδώ θα φας μικρά πιατά με είδη σχάρας, νόστιμες σαλάτες και φρέσκιες αλοιφές. Ελληνικά και διαλεκτά μεζεδάκια, νόστιμα κοτομπίφτεκα, σουβλάκι και γιαουρτλού που θα λατρέψεις μαζί με άλλα εδέσματα ενός κλασικού μεζεδοπωλείου. 
(24400435) Οδός Ερμού 106-108, Στοά Κίζη, Λάρνακα. Δ-Σ 12.00-23.00.

 


Chez Faina 
Το νέο σικάτο γαλλικό εστιατόριο της Λάρνακας βρήκε το κοινό του. Το μενού του περιλαμβάνει αυθεντικά γαλλικές γεύσεις και θα βρεις πλούσιες επιλογές σε σούπες σαλάτες, αλλά και με προτάσεις, όπως τα αχνιστά μύδια και το σπιτικό foie gras.  Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά, γαλλικά, αγαπημένα πιάτα με βάση το κρέας ή τα πουλερικά που θα γίνουν μπροστά σου a la flambé.
(24666066) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 39, Λάρνακα. Τρ-Κ 12.00-15.00 & 19.00-23.00.

 

 

San Perdo Street Food
Περιποιημένα burgers αμερικανικής γαστρονομικής προσέγγισης, ζουμερά και χορταστικά φτιάχνονται σε ένα καινούργιο μαγαζάκι που άνοιξε τέλη Ιουνίου κοντά στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Βέβαια, το όνομα αυτό δεν είναι άγνωστο ούτε για το Check In ούτε για τους Λαρνακείς αφού τα burger του San Pedro είναι αρκετά δημοφιλή στην πόλη. Πρόκειται για τη γνωστή υπερλουξ καντίνα του δρόμου που βρισκόταν στην Πιαλέ Πασά, την San Pedro η οποία απέκτησε πια το δικό της χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις γευστικά πιάτα street food. Το Check In την θυμάται καλά αφού δοκίμασε τα burger της και ξετρελάθηκε πέρσι το καλοκαίρι όταν ακόμα την συναντούσαμε έξω στο δρόμο. Σήμερα μπορείς να φας εκεί το burger σου, να παραγγείλεις delivery ή να πάρεις take away!
(24105090) Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 99 , Λάρνακα. Δ-Σ 12.00-23.00.

 


Rum Tree 
Αν αγαπάς το ρούμι και τη λεπτομέρεια στα κοκτέιλ αυτό θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου στέκι. Χωμένο σε μία μικρή καταπράσινη αυλή στην Πλατεία Ευρώπης το Rum Tree θα σε μυήσει στον μεθυστικό κόσμο του ρουμιού. Ένας χώρος που θα σε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά με τη διακόσμησή του και θα σε ανταμείψει με την ατμόσφαιρα και τα ποτά του. Η κάβα του μαγαζιού περιλαμβάνει πάνω από 70 είδη ρουμιού τα οποία μπορείς να απολαύσεις σε ένα Caribbean tropical σκηνικό μαζί με καλή παρέα. Μία κάρτα από signature κοκτέιλ σε περιμένει για να βρεις εκείνο που σε ικανοποιεί γευστικά τα οποία έχουν ως βάση το ρούμι φυσικά, το τζιν, τη βότκα και το ουίσκι.
(Χωρίς τηλέφωνο) Λεωφ. Αθηνών, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα. Δ-Πεμ 19.00-01.00 & Παρ-Κυρ 19.00-02.00.

 

 

Το γιγάντιο
Το νέο σουβλατζίδικο της Λάρνακας που μας… προκαλεί να δοκιμάσουμε το… γιγάντιο σουβλάκι του. Από τις πιο νέες αφίξεις της Λάρνακας που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το νόστιμο σουβλάκι του και τις μυρωδάτες σεφταλιές τους. Ένα συνοικιακό μαγαζί με τραπεζάκια έξω, με μικρό εσωτερικό χώρο σου προσφέρει take away και delivery. To μενού του περιλαμβάνει είδη σχάρας, μπριζόλα, φιλέτο κοτόπουλο και μικρό μεζέ (€13).
(70001722) Χρυσοπόλεως 24, Καμάρες. Λάρνακα. Δ-Σ 11.00-23.00

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close