Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Tom (Kevin Spacey) είναι αναμφισβήτητα πετυχημένος και απίστευτα πλούσιος, αλλά και ξεκάθαρα κακότροπος και κακομαθημένος. Μπροστά στον στόχο του να χτίσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο και να ικανοποιήσει έτσι το υπερμέγεθες εγώ του, είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα - ακόμη και την αγάπη της οικογένειάς του -που αποτελείται από την αφοσιωμένη σύζυγό του, Lara (Jennifer Garner), τον ενήλικο γιο του, David, και τη μικρή του κόρη, Rebecca- οι οποίοι ανέχονται υπομονετικά την εργασιομανία του. Όταν φτάνουν τα 11α γενέθλια της Rebecca, εκείνη παρακαλεί τον πατέρα της να της αγοράσει μία γάτα και, παρόλο που ο Tom τις σιχαίνεται, μπαίνει σε ένα μυστηριώδες pet shop, όπου γνωρίζει τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του και τελικά επιλέγει μια γάτα με το όνομα Mr. Fuzzypants. Μετά από ένα ατύχημα πριν το πάρτι της Rebecca, ο Tom ξυπνάει και ανακαλύπτει έντρομος ότι το σώμα του είναι σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά εκείνος βλέπει τα πάντα μέσα από τα μάτια της γάτας! Για να επανακτήσει την ανθρώπινη μορφή του, ο Τom θα πρέπει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του και να γίνει ο σύζυγος και πατέρας που αξίζουν…Στην κωμωδία φαντασίας "Nine Lives" του Barry Sonnenfeld συμμετέχει επίσης ο Christopher Walken.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
27 Οκτωβρίου - 02 Νοεμβρίου 2016
Σχετικά
«Βαϊάνα»: Βγήκε το τρέιλερ της live-action ταινίας
Η Κάθριν Λάγκα’άια και ο Ντουέιν Τζόνσον ζωντανεύουν τη μυθική περιπέτεια της Disney.
Λόρενς, Στόουν και Εσκόλα ετοιμάζουν ταινία για τη Miss Piggy
Η απαιτητική Muppet πρόκειται να αποκτήσει τη δική της ταινία στη Disney, με τις βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιούς να αναλαμβάνουν την παραγωγή και τον πολυτάλαντο Εσκόλα να υπογράφει το σενάριο
H Σαμπρίνα Κάρπεντερ στη «Χώρα των Θαυμάτων»
Η διάσημη pop star θα πρωταγωνιστήσει σε μια μιούζικαλ εκδοχή της ιστορίας του Λούις Κάρολ για λογαριασμό της Universal.
Από τα ράφια στα σινεμά: Τα Labubu αποκτούν δική τους ταινία
Η Sony Pictures έχει κλείσει συμφωνία για την παραγωγή ταινίας βασισμένης στα χαρακτηριστικά «τερατάκια» με τα μεγάλα δόντια, σύμφωνα με το Hollywood Reporter
Οι πρεμιέρες της εβδομάδας στις αίθουσες: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις
5 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη. Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
Οι τιμές στο streaming εκτοξεύονται – κι όμως, κανείς δεν πατά «ακύρωση»
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)