Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού για μία ακόμη εμφάνιση για φιλανθρωπικό αυτή τη φορά σκοπό συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Συνδέσμου Στήριξης Ατόμων με Άνοια "Ιθάκη" και το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα (Πο.Κε.Ν.Υ.).
Ο φιλανθρωπικός Σύνδεσμος «Ιθάκη» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο σκοπός του οποίου είναι η επιμόρφωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του Αλτσχαιμερ αλλά και η προσφορά στην βελτίωση των υπαρχόντων μέσων και τρόπων αντιμετώπισης και ανακούφισης των ασθενών με Αλτσχαιμερ.
Το πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός φορέας, εθελοντικής προσφοράς και αγάπης προς την νεολαία του Ύψωνα και των περιχώρων. Δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2005 και τον Ιούνιο του 2006 αναγνωρίστηκε επίσημα ως σωματείο εθελοντικής προσφοράς προς τους νέους και αποτελεί τον κατ' εξοχή φορέα νεολαίας της Δυτικής Λεμεσού.
Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά το χειμώνα που μας πέρασε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, έγιναν sold out και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. O θρίαμβος λοιπόν συνεχίστηκε αυτό το καλοκαίρι, σε ανοιχτούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο!
Στο πρόγραμμα αυτό όλα και όλοι έχουν λόγο : Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Ζαμπέτας αλλά και Πάνου, Καλδάρας, Μητσάκης, Μούτσης, Σπανός, Νικολόπουλος. Δίπλα στους μεγάλους δημιουργούς, σμυρναίικα αλλά και παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια βρίσκουν τη θέση τους με τρόπο απλό, μαγικό.
Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό θα κάνουν και στη Λεμεσό στις 23 Σεπτεμβρίου. Μην τις χάσεις!
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
23 Σεπτεμβρίου 2016
Σχετικά

Νατάσσα Μποφίλιου: Ξεκίνησε η προπώληση για την μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο
Έρχεται δυναμικά ο δεύτερος και ανανεωμένος κύκλος των πολύ επιτυχημένων παραστάσεών της

Φιλανθρωπικός μουσικός μαραθώνιος για τους πυρόπληκτους στην Λεμεσό
Μια ολόκληρη μέρα με ζωντανή μουσική και DJ sets από τοπικούς καλλιτέχνες

Αλλαγή χώρου για την συναυλία του Bloody Hawk στην Λεμεσό
Ο πιο αληθινός ήχος της σκηνής επιστρέφει δυναμικά!

Swing the Senses: Οι Τετάρτες στη Λευκωσία έχουν retro jazz ρυθμό
Μουσική εμπειρία στο Pralina Experience

Ο Πάνος Κιάμος συναντά τη Ρία Ελληνίδου στην Κύπρο, για το απόλυτο λαϊκό πάρτι
Οι δύο καλλιτέχνες έρχονται προκαλώντας μας να χορέψουμε μαζί του μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφουν Κύπρο για μία μεγάλη συναυλία
Αυτή τη φορά οι δύο από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συναντιούνται στην Πάφο

Πέθανε ο ράπερ 3D - Το αντίο του ΛΕΞ
Οι αναρτήσεις των Τζαμάλ, Στίχοιμα, Ζήνων για τον θάνατο του 3D


Αντώνης Ρέμος & Δέσποινα Βανδή: Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Κύπρο
Μία μοναδική μουσική συνάντηση στην Κύπρο

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου ετοιμάζονται για μία μεγάλη συναυλία στο Όμοδος
Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Όμοδος

