Eating News , Εστιατόρια

Πήγαμε στο πρώτο φεστιβάλ οφτού κλέφτικού στο Μενέου

Όλα όσα είδαμε και σου τα μεταφέρουμε

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2016

Σίγουρα ούτε οι διοργανωτές, ο Αθλητικός σύλλογος Αστέρας, δεν θα μπορούσαν να υπολογίσουν την επιτυχία του όταν πήραν την πρωτοβουλία ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της κυπριακής κουζίνας να αποκτήσει το δικό του φεστιβάλ.

Από πολύ νωρίς λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού από κάθε γωνιά του νησιού βρέθηκαν στο προαύλιο του Σωματείου στο Μενέου στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές από ανθρώπους που ήθελαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους και λαχταριστό οφτό από τους φούρνους που στήθηκαν ειδικά για την περίσταση. Μάλιστα αρκετοί ήταν και αυτοί που αναγκάστηκαν να απολαύσουν κυπριακή σούβλα καθώς στο τέλος υπήρξε έλλειψη από το "τιμώμενο" φαγητό.

Ο κόσμος έφτασε στον χώρο του φεστιβάλ με ενθουσιασμό και φαίνεται πως η μεγάλη προσέλευση κόσμου πρέπει να απασχολήσει του διοργανωτές ούτως ώστε στην επόμενη διοργάνωση να δώσουν μεγαλύτερη σημασία και να πραγματοποιοήσουν μία ακόμα πιο επιτυχημένη διοργάνωση.

Τη βραδιά παρουσίασε ο Λούης Πατσαλίδης, ενώ τη μουσική ανέλαβε το μουσικό σχήμα ΝΟΤΕΣ, η Ιωάννα Πολυβίου και ο Γιώργος Βασιλείου.

 

 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close