Eating News , Εστιατόρια

Super foods στο μενού των TGI Fridays

Τρία νέα πιάτα για με απόλυτα φυσικές γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2016

Τα Super Foods αποτελούν τη νέα απόλαυση που προσφέρουν τα εστιατόρια TGI Fridays, ο διεθνής ηγέτης του casual-dining με σειρά εστιατορίων Fridays στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

"Τον τελευταία καιρό, όλοι μας ασχολούμαστε με την υγιεινή διατροφή και τα Super Foods αποτελούν τους "πρωταθλητές" του θρεπτικού κόσμου," ανέφερε ο κ. Κρις Χριστοδούλου, CEO των TGI Fridays στην Κύπρο.

"Υπάρχουν τόσα υγιεινά πλεονεκτήματα από την επιλογή φρέσκων, ωφέλιμων τροφών, μαγειρεμένων με τον πιο αγνό τρόπο που με την κατανάλωση τους νιώθουμε υπέροχα κάθε μέρα της βδομάδας!"

Το μενού των Super Foods περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένα κύρια πιάτα. Κάθε πιάτο περιέχει χαμηλά λιπαρά και θρεπτικές ουσίες. 

Τα νέα πιάτα είναι:

POMEGRANATE CHICKEN 

Δύο φιλέτα κοτόπουλου ψημένα στη σχάρα με ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμονιού. Σερβίρονται με quinoa με λιαστή ντομάτα, φρέσκο δυόσμο και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα με μπρόκολο και τη νέα σπιτική σάλτσα από ρόδι, μουστάρδα και μέλι. 

POMEGRANATE SALMON 
Φιλέτο Νορβηγικού σολομού ψημένο στη σχάρα με ελαιόλαδο και φρέσκο χυμό λεμονιού. Σερβίρονται με quinoa με λιαστή ντομάτα, φρέσκο δυόσμο και φρέσκο κρεμμύδι, σαλάτα με μπρόκολο και τη νέα σπιτική σάλτσα από ρόδι, μουστάρδα και μέλι.

QUINOA BURGER 
Το νέο σπιτικό μας burger από quinoa, αυγό και μανιτάρια. Σερβίρεται με τυρί Philadelphia, ρόκα, ντομάτα, αγγουράκι τουρσί, σαλάτα με μπρόκολο και τη νέα σπιτική σάλτσα από ρόδι, μουστάρδα και μέλι. 

"Με το νέο μας Super Foods μενού, η επίσκεψη στα Fridays δεν χρειάζεται να γίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Είναι μια κεφάτη απόλαυση που εσείς και η οικογένεια σας μπορείτε να επιλέξετε είτε για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα, οποιαδήποτε μέρα ή οποιοδήποτε βράδυ της βδομάδας", ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου.

Τα TGI Fridays λειτουργούν 7 εστιατόρια στην Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close