Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2016
Είναι το 'The Shallows' το νέο 'Jaws';
Οι ταινίες με καρχαρίες ανέκαθεν ιντρίγκαραν τόσο το Χόλιγουντ, όσο και το κοινό και το 'The Shallows' του Jaume Collet-Serra ('Orphan', 'Non-Stop'), μετά από πολλές b-movies που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως 'Sharknado' και 'Sharktopus', έρχεται να αναβιώσει το είδος και να στοιχιώσει τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα καταγάλανα νερά!
Η ταινία μάλιστα έκανε πρεμιέρα στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.
Η Blake Lively υποδύεται τη Nancy, μια νεαρή γυναίκα που αποφασίζει να πάει για σέρφινγκ σε μια απόμερη παραλία. Όταν θα δεχτεί επίθεση όμως από έναν τεράστιο λευκό καρχαρία, για να γλυτώσει, θα ανέβει πάνω σε ένα μικρό βράχο στη μέση της θάλασσας, εντελώς μόνη, αβοήθητη και βαριά τραυματισμένη. Το τραγικό περιστατικό όμως δεν σταματά εκεί, αφού ο αιμοδιψής καρχαρίας κόβει βόλτες γύρω της, έτοιμος να την κατασπαράξει!
Αν και απέχει μόλις 200 μέτρα από την ακτή, η επιβίωσή της θα αποδειχθεί δύσκολη, αναγκάζοντάς την να επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις, τη θέληση και την εφευρετικότητά της. Δράση, αγωνία και η αδρεναλίνη στο κόκκινο, σε μια ταινία που θα καθηλώσει τους λάτρεις του είδους.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ταινία θρίλερ στην οποία η Blake Lively προσπαθεί να επιβιώσει από την επίθεση ενός τεράστιου λευκού καρχαρία.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις το 'Jaws' της νέας γενιάς.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
28 Ιουλίου - 03 Αυγούστου 2016
Σχετικά
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αρνήθηκε ρόλο στο «The Batman Part II»
Καθώς η αναμονή για το σίκουελ της ταινίας του Ματ Ριβς μεγαλώνει, ένα από τα πιο κομβικά κομμάτια της ταινίας παραμένει ανοιχτό και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.
Spider-Man: Brand New Day: Ο Τομ Χόλαντ επιστρέφει με νέα απειλή και ανανεωμένη στολή -δείτε το τρέιλερ
Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας Spider-Man: Brand New Day κυκλοφόρησε, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το τέταρτο κεφάλαιο του διάσημου franchise, που θα βγει στους κινηματογράφους στις 31 Ιουλίου
H Μαντόνα επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 24 χρόνια
Δημοσιεύματα θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να προστίθεται στο καστ της σειράς The Studio του Σεθ Ρόγκεν