Eating News , Εστιατόρια

Τα νέα ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα: το φαγητό στο Jamie’s Italian είναι εξαίσιο!

Θερμή υποδοχή από τους Κύπριους για το εστιατόριο του διάσημου σεφ

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2016

Το Jamie’s Italian, το εστιατόριο που φέρει το όνομα του διάσημου Βρετανού σεφ, κοσμεί πλέον τη Λευκωσία και, ήδη έχει φέρει άλλη …γεύση στην ζωή των Κυπρίων που πραγματικά έχουν επιφυλάξει την πιο θερμή υποδοχή.

Πώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Το φαγητό στο Jamie’s Italian είναι πραγματικά εξαιρετικό. Το μενού γνώριμο αλλά και ταυτόχρονα ασυνήθιστο, σε σχέση με ό,τι κανείς έχει γευτεί, προσφέρει μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και σε επίπεδο ποιότητας.


Ένα μενού φτιαγμένο με πολλή φροντίδα από το ίδιο τον Jamie και τον φίλο και μέντορά του Ιταλό σεφ Gennaro Contaldo. Απλά, νόστιμα πιάτα σερβιρισμένα ανεπιτήδευτα, χωρίς πολύ «σαματά» που όμως προκαλούν κρεσέντο απόλαυσης στoν ουρανίσκο χάρη στις ευρηματικές «πινελιές» του Jamie. Φαγητά που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα και το πάθος και των δύο σεφ για την αυθεντική Ιταλική κουζίνα.

Και τι πιο αυθεντικό και πιο ιταλικό από τα φρέσκα ζυμαρικά. Στο Jamie’s Italian όλα τα ζυμαρικά φτιάχνονται κάθε μέρα, όλη μέρα από το μηδέν! Έτσι μόνο μπορούν να προσφέρουν όλη την πλούσια γεύση τους και, μαζί με τις υπέροχες σάλτσες του Jamie, να μας κάνουν να νιώσουμε πως βρισκόμαστε στο τραπέζι μιας ιταλικής οικογένειας.

 

Το μενού βέβαια δεν εξαντλείται στα ζυμαρικά. Στo Jamie’ς Italian ξεδιπλώνεται κάθε πτυχή της ιταλικής κουζίνας: φανταστικά antipasti με λαχανικά, αλλαντικά και τυριά, εκπληκτικά κυρίως πιάτα με κάθε λογής διαλεχτά, ζουμερά κρεατικά, και απολαυστικά αυθεντικά ιταλικά επιδόρπια. Ένα μενού τόσο πλούσιο, που θα χρειαστεί πολλές επισκέψεις για να το απολαύσει κανείς. Όμως κάθε επίσκεψη θα είναι εγγυημένα και μια μοναδική εμπειρία.

Όσο για τους μικρούς του φίλους, ο Jamie έχει κρατήσει μόνο το καλύτερο. Το Jamie’s Italian είναι το μόνο εστιατόριο που προσφέρει οργανικό μενού για τα παιδιά, με τις καλύτερες πρώτες ύλες για να είναι, πέρα από πολύ νόστιμα, πολύ θρεπτικά. Ούτως ή άλλως τίποτα δεν καταλήγει σε ένα πιάτο του Jamie’s Italian αν δεν έχει περάσει από τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δεν έχει πιστοποιηθεί η προέλευσή του.

Όσοι λοιπόν ανυπομονούν να γευτούν τις φανταστικές γευστικές εκπλήξεις του Jamie Oliver, το Jamie’s Italian τους περιμένει στην Έγκωμη. Ξανά και ξανά και ξανά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close