Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το καλοκαίρι θα μας βρει στις 14 νέες αφίξεις της Λάρνακας

Καινούργια και ανακαινισμένα μαγαζιά αυξάνουν τις επιλογές μας για έξοδο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2016

Η πόλη της Λάρνακας μας καλεί να επισκεφτούμε τα καινούργια της στέκια από την μία μέχρι την άλλη της άκρη. Νέοι χώροι εστίασης για ποτό, καφέ και φαγητό από τις Φοινικούδες και την Πιαλέ Πασά, μέχρι την Πλατεία Ερμού και τις κεντρικές της Λεωφόρους.

Πάρε μία γεύση και κάνε τα κουμάντα σου με την παρέα!

BEER & BURGERS

 

Blooms Bar & Grill
Νέα άφιξη στον παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων αποτελεί το Blooms Bar&Grill που έχει χαρακτηριστικά μίας αμερικάνικης pub-μπιραρίας, αφού διαθέτει ξύλινη διακόσμηση και ένα πλούσιο μενού που σερβίρει πάνω από 40 είδη μπίρας, 8 είδη draught μπίρας και signature cocktails. Εδώ θα φας πληθωρικά, ζουμερά μπέργκερ σε πολύ καλές τιμές. Δοκίμασε το Blooms burger με μπέικον, τυρί cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα μπάρμπεκιου με €10.95.
(70001520) Αθηνών 35. Δ-Κ 9.00-02.00.

 

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 

Βάλτου Ρίγανη
Το αγαπημένο Βάλτου Ρίγανη Σουβλακοπωλείο, αφού καθιερώθηκε στις καρδιές μας με τα απλά και ποιοτικά του πιάτα ως σήμα κατατεθέν της ανανεωμένης Στασικράτους στη Λευκωσία, έρχεται να παίξει τη δεύτερη πράξη του σε μια κρυμμένη πλατεΐτσα παρά της Ερμού στη Λάρνακα. Παιχνιδιάρικα πιάτα που σου επιτρέπουν να φτιάξεις το δικό σου μεζέ συνοδευόμενα από ωραίο κρασί ή ρετσίνα έρχονται να σου φτιάξουν την διάθεση αποτελειώνοντας σε με τα γνωστά αμαρτωλά γλυκά στο βαζάκι!
(24400435) Οδός Ερμού 106-108, Στοά Κίζη

 

Chez Faina
Ένα παλιό αρχοντικό σπίτι, είναι το new entry της πόλης. Σερβίρει αυθεντικά γαλλικές και επώνυμες συνταγές, όπως σπιτική τερίνα από foie gras, φλαμπέ βοδινό φιλέτο και κρεμ μπρουλέ. Ο Γαλλολιβανέζος chef Tony Doummar-που κατέφτασε από τη Μασσαλία-, είναι ο μετρ πίσω από κάθε πιάτο!
(24666066) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.Τρ-Κ 12.00-15.00 & 19.00-23.00.

 

ΓΙΑ ΣΝΑΚ, ΚΑΦΕ, ΠΟΤΟ & COCKTAIL

 

Bake It
Η νέα είσοδος του 2016. Η ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της! Συνταγή της επιτυχίας, ο ξύλινος φούρνος και τα κορυφαίας ποιότητας φρέσκα συστατικά. Δοκιμάστε την ατομική του πίτσα με μόνο €4.
(24323231) Αθηνών 56.

 

Blok
Εξαιρετικό μπαρ, νέο στη νυχτερινή ζωή της Λάρνακας. Ατμοσφαιρικό, με πέτρα και ξύλο. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, τεράστια κάβα, γευστικότατα platters και φανταστικά κοκτέιλ.
(97645830) Κλεάνθη Καλογερά 53.

 

Stories Espresso & Wine Bar
Για πολλούς η εξυπηρέτηση είναι ο λόγος που επισκέπτονται το μαγαζί. Πρόκειται για ένα γραφικό, ρετρό μαγαζί, ανοικτό από το πρωί μέχρι το βράδυ, για καφέ, ποτό, cocktail και τσιμπήματα, το οποίο έχει μερικές φορές και live μουσική.
(24400307) Κλεάνθη Καλογερά και Πιερίδη.

 

Tea Poetry
Ένα μικρό μαγαζάκι στη γειτονιά του Αγίου Λαζάρου άνοιξε πολύ πρόσφατα και στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό. Το Tea Poetry, ανήκει σε μία βρετανίδα η οποία αγαπά ιδιαίτερα τα βρετανικού τύπου γλυκά και φυσικά το τσάι. Εδώ, μπορείς να πιείς πολλά και διαφορετικά είδη από τσάι, παγωμένη ή ζεστό και τσάγια με κυπριακά βότανα, καφέδες, μπίρες και κρασί. Το μαγαζί αγαπά ιδιαίτερα τα κέικ μα πιο πολύ τη λεμονόπιτα και το κέικ με κολοκύθι σε παραλλαγές (Courgette Cake) και κανέλα.
(99078167) Οδός Παρίδη, Άγιος Λάζαρος.

 

Caffe Nero
Το ολοκαίνουργιο Caffè Nero βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή της Ορόκλινης, σε ένα άνετο και πανέμορφο χώρο. Ο μεγάλος εξωτερικός κήπος είναι ιδανικός για χαλάρωση, ενώ η διακόσμηση στο εσωτερικό του με τη μεγάλη industrial βιβλιοθήκη και τα δεκάδες βιβλία σε εμπνέει. Vintage κομμάτια και αντίκες, όπως το σκαλιστό ξύλινο μπαρ και τα διαλεχτά φωτιστικά που κοσμούν τους τοίχους, δίνουν μια διαφορετική νότα στον χώρο. Πιστό στην Ιταλική κουλτούρα, το Caffè Nero στην τουριστική της Ορόκλινης υπόσχεται να σερβίρει την υψηλή ποιότητα καφέ που το χαρακτηρίζει τόσα χρόνια σε ένα ακόμα πανέμορφο café στην Κύπρο.
Τουριστική περιοχή Ορόκλινης

 

Ice Cream Bar
Άρωμα Ιταλίας και Παρισιού κουβαλάει η ρετρό παγωταρία που βρίσκεται στη στοά Κίζη στη Λάρνακα στην περιοχή της ανανεωμένης Πλατείας Ερμού. Το νέο μαγαζάκι λέγεται Ice Cream Bar και ανήκει στην οικογένεια του πολύ γνωστού και αγαπημένου Alchemies.
Στοά Κίζη
 

ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟ ETC.

Caramel Premium Club
Μία νέα πρόταση για τη νυχτερινή μας έξοδο τη Λάρνακα. Πρόκειται για το νυχτερινό club Caramel Premium το οποίο θα το βρεις μεταξύ των λεωφόρων Γρηγόρη Αυξεντίου και Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α'. Το νέο club θα προσφέρει σειρά από events με τραγουδιστές και deejays από την Κύπρο και το εξωτερικό.
(99847777)

 

XS Night & Day Club
Το club υπολογίζεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 3 & 4 Ιουνίου. Ο χώρος θα λειτουργεί 24 ώρες, δηλαδή από το ένα πρωί μέχρι και το επόμενο, φιλοξενώντας σε πλέον κάθε στιγμή της ημέρας! Το XS Night & Day club θα επιστρέψει ανανεωμένο, με αρκετές αλλαγές για να προσαρμοστεί ξανά στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού -κάθε ηλικίας- λειτουργώντας και σαν καφετέρια και σαν εστιατόριο (δίνοντας έμφαση μάλιστα στο φαγητό) και σαν bar και σαν club διοργανώνοντας μεγάλα νεχτερινά πάρτι!
(97885151) Παραλία Μακένζι.

 

Ανακαινίστηκαν…

 



Makou
Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένο, το Makou προσφέρει μοναδικές γευστικές απολαύσεις από ελληνική, μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα, όλες τις ώρες της μέρας. Διοργανώνει επίσης μοναδικές μουσικές βραδιές, φιλοξενώντας μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες.
(24400701) Πιαλέ Πασά 47. Δ-Κ 07.30-02.00.

Burger King
Το πλήρως ανακαινισμένο Burger King (burgerking.com.cy) στη Λάρνακα θα σε εντυπωσιάσει. Εκτός από τα ζουμερά και λαχταριστά του burgers, στο νέο Burger King θα αφήσεις το παιδί να παίξει με την ησυχία του όσο εσύ απολαμβάνεις το Angus XT Steakhouse.

 

Έρχονται…

Mikel
Η γνωστή και αγαπημένη αλυσίδα καφετεριών στην Ελλάδα "Mikel" ήρθε ξανά στην Κύπρο. Το νέο κατάστημα στη Λάρνακα βρίσκεται στην τελική ευθεία και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζει το άνοιγμά του στην Πλατεία Παλλάς

 

Bolivar House
Ένα παλιό αρχοντικό στην Πιαλέ Πασά μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά και γίνεται αγνώριστο. Πρόκειται για το πρώην Depot το οποίο μεταμορφώνεται και αναμένεται να ανοίξει εντός Ιουνίου. Πρόκειται για ένα all day bar resrtaurant με υπέροχη θέα.
(24664411) Πιαλέ Πασά 54.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close