Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φαγητό χωρίς ενοχές στο Green Foods fresh & bio!

Απόλαυσε gourmet σαλάτες και σάντουιτς φτιαγμένα μόνο με βιολογικές πρώτες ύλες!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2016

Ο νέος, μοντέρνος χώρος του Αιθέριου στη λεωφόρο Αθαλάσσας, είναι ένας πράσινος παράδεισος γεύσης και υγείας! Θα μπεις μέσα ορεξάτος και θα ανακαλύψεις 100% βιολογικές πρώτες ύλες, σε όλα τα τμήματά του! Είναι ο χώρος που θα αγαπήσουν οι vegan, vegetarian, ακόμα και οι οπαδοί της raw food διατροφής.


Το μενού, επιμελήθηκε ο award winning executive chef, Νίκος Χατζηχριστοφόρου με την ομάδα του και τον chef Νικόλα Γεωργίου, που μαζί δημιουργούν υπέροχες gourmet σαλάτες και σάντουιτς, επιδόρπια εμπνευσμένα από την κυπριακή κουζίνα.

Στο Green Foods, fresh & bio θα βρεις μεγάλη ποικιλία από ψωμιά ολικής άλεσης με προζύμι, καθώς και γλυκά και αλμυρά snacks όπως, κρουασάν, σπανακόπιτα και μηλόπιτα. Διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία βιολογικών τυριών – αλλαντικών και μια πλούσια συλλογή από βιολογικά κρασιά. Σου προσφέρει πολλές επιλογές από σαλάτες, σάντουιτς, πίτσες, κρέπες, γιαούρτι με gnanola και φρούτα, επιδόρπια, ακόμα και κυπριακό παλουζέ, ενώ, μπορείς να απολαύσεις και φρεσκοστυμμένους bio χυμούς, smoothies για ενέργεια, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, αποτοξίνωση, ενώ, προσφέρεται επίσης χυμός από φρέσκο σιταρόχορτο. Και για τους λάτρεις του Café, σερβίρεται φρεσκοαλεσμένος βιολογικός καφές, ένα μοναδικό blend, που δημιουργήθηκε ειδικά για το Green Foods, fresh & bio.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close