Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το "RoadTrip Bar & Grill" έρχεται στη Λευκωσία

Το "Coffee Beanery" στην Έγκωμη αποκτά... αδελφάκι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2016

Αν περνάς καθημερινά από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην περιοχή της Έγκωμης θα παρατήρησες πως εκεί κάτι γίνεται. Η μεγάλη καφετέρια του Coffee Beanery είναι στην κυριολεξία ένα εργοτάξιο αφού ο χώρος ανανεώνεται πλήρως, ανακαινίζεται διατηρώντας τον γνωστό χαρακτήρα που ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο παλιός χώρος, λοιπόν, που ξέραμε μεγαλώνει και αναδιαμορφώνεται. Εκεί θα υπάρχει το γνωστό μας Coffee Beanery με tabel service και δίπλα του θα λειοτυργήσει ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί το οποίο θα λέγεται "RoadTrip Bar & Grill". Από την πρώτη εικόνα που εντοπίσαμε στο facebook page του νέου χώρου αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο μαγαζί, με πολύ όμορφο μπαρ, industrial διακόσμηση και μεγάλες οθόνες για προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων.

Τι θα σερβίρει
Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον ιδιοκτήτη των Coffee Beanery και RoadTrip μας ενημέρωσε πως τα δύο καινούργια στέκια της Λευκωσίας θα λειτουργήσουν στις αρχές Μαΐου. Το RoadTrip Bar & Grill θα αποτελεί ένα casual χώρο συνάντησης, φαγητού και αθλητικών μεταδόσεων. Το μαγαζί θα διαθέτει μοναδικές οθόνες εξαιρετικής ποιότητας, viewing wall οθόνες για τους λάτρεις των αθλητικών μεταδόσεων οι οποίοι όπου και αν καθίσουν στο μαγαζί θα απολαμβάνουν τις μεταδόσεις της αρεσκείας τους.

Εκεί, θα μπορείς να πιεις μπίρα αφού το μαγαζί θα διαθέτει μενού με πάνω από 50 είδη μπίρας, άλλα αλκοολούχα ποτά, signature cocktails ενώ η κουζίνα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ θα φτιάχνει δροσερές σαλάτες σε μεγάλη ποικιλία, διάφορα platters και πληθωρική αμερικανική κουζίνα.

Το εστιατόριο διαθέτει εξελιγμένες εγκαταστάσεις για live μουσική και dj boxing. Ένας χώρος που προκαλεί την περιέργειά μας και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε!  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close