Eating News , Εστιατόρια

Στάση για καφέ στο νέο Coffee Island Αστρομερίτη

Εκδρομή στο Τρόοδος με στάση για καφέ στο36ο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2016

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας καφεκοπτείων Coffee Island στη Λεωφόρο Τροόδους στην περιοχή Αστρομερίτη, και το 36ο της αλυσίδας στην Κύπρο, από την αρχή της λειτουργίας του έγινε σημείο αναφοράς, αλλά και σταθμός των κατοίκων της περιοχής και των εκδρομέων της ευρύτερης περιοχής του Τρoόδους.

Σε κάθε γωνιά του νέου καφεκοπτείου κυριαρχεί η επιστήμη του καφέ, με χαρμάνια και μονοποικιλίες από την Αιθιοπία, την Κολομβία, την  Κόστα Ρίκα ,την Κένυα και το Ελ Σαλβαδόρ , καφέδες τους οποίους η Coffee Island εισάγει με direct trade.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους γύρω από τον καφέ θα σας προτείνουν ό,τι ακριβώς ταιριάζει στις γευστικά σας κριτήρια, από έναν δυνατό Freddo cappuccino με κρέμα μέχρι και ένα δροσιστικό φυτικό βότανο cascara. Για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ προτείνουμε τον 5ο Microfarm Specialty Coffee από το Υirgacheffe της Αιθιοπίας.

H μεγάλη αλυσίδα...
Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 308 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και την Νοτιανατολική Ευρώπη. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close