Eating News , Εστιατόρια

Φάγαμε νόστιμη πίτσα με 4 ευρώ!

Την βρήκαμε σε ένα μοντέρνο bakery στις Φοινικούδες

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2016

Άνοιξε μόλις πριν από μερικές μέρες και το βρήκαμε περπατώντας το περασμένο Σάββατο στις Φοινικούδες στη Λάρνακα. Το Bake It θα το συναντήσεις δίπλα από το kalamaki Bar λίγο μετά το μέσο της Λεωφόρου Αθηνών (Φοινικούδες).

 

Ένα νέο, μοντέρνο μαγαζάκι για self service και take away που ψήνει διάφορα αρτοποιήματα καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδι. Η μυρωδιά της πίτσας μας τρύπησε τη μύτη και μπήκαμε μέσα για να ικανοποιήσουμε την περιέργειά μας. Ένα γουστόζικο, σύγχρονο bakery που φτιάχνει σε ξυλόφουρνο νόστιμη, ατομική και οικονομική πίτσα. Θα την βρεις εκεί σε 6 παραλλαγές αλλά μπορείς αν θέλεις να φτιάξεις την πίτσα με τα υλικά της επιλογής σου.

 

Εμείς δοκιμάσαμε την bakeIT special και την πίτσα με προσούτο αν και ο ευγενικός υπάλληλος μας πρότεινε τη μεσογειακή. Η πίτσα είναι χορταστική, με λεπτό, μαλακό φύλλο, πλούσια στρώση τυριού, φρέσκα υλικά και ψήνεται μπροστά σου εκείνη τη στιγμή.

Και γλυκά…
Δεν μας έφτασε όμως η πίτσα αφού η μικρή βιτρίνα μας παρέσυρε για να δοκιμάσουμε τα γλυκά του μαγαζιού. Φάγαμε δύο πάστες μία πιστάτσιο με πλούσια κρέμα και παντεσπάνι και μία πάστα με καβουρδισμένα αμύγδαλα και πλούσια γεύση κρέμας μαστίχα. Ολόφρεσκα και λαχταριστά προς 2.30 το ένα!

Σημείωσε πως εδώ μπορείς να φας και γλυκιά εκδοχή της πίτσας! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close