Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Να, γιατί όλοι μιλάνε για το Social House!

Το νέο wine bar της Λευκωσίας με την πελώρια πίτσα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2016

Το νέο "διαμάντι" της πρωτεύουσας αγαπά την καλή μουσική, τις όμορφες παρέες και τις value for money γεύσεις! Φτιάχνει πελώριες πίτσες… που χορταίνουν πέντε άτομα και όχι δύο, και τις χρεώνει μόνο 11 ευρώ, ενώ σερβίρει απίθανα κοκτέιλ μέσα σε πελώρια ποτήρια για να τα απολαμβάνεις στο μαξ! Το δικό μου Old Fashioned (€7) ήταν φοβερό!

 

Εκείνο το βράδυ -τέσσερις μέρες αφότου άνοιξε-, το μαγαζί ήταν ήδη ασφυκτικά γεμάτο. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και σε χαλαρώνει. Κινείται σε γκρι και μαύρους τόνους, δίνοντάς του μια σοφιστικέ αισθητική, ενώ οι χαμηλοί του πολυέλαιοι -σε περίοπτα σημεία- δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Σ' έναν από τους τοίχους πρωταγωνιστούν γύψινες διακοσμητικές απλίκες, που αποτελούν μια ανατρεπτική στυλιστική ιδέα και η μουσική παίζει χαμηλά στην αρχή, και μετά δυναμώνει για να ανεβάσει κι άλλο τη διασκέδαση των θαμώνων.

 

Εμείς πήγαμε ορεξάτοι και πεινασμένοι. Το μενού του φαντάζει μικρό και περιεκτικό (όμως, όπως μας ενημέρωσαν θα διανθιστεί σύντομα). Σου δίνει επιλογή από νόστιμες σαλάτες (€9) που έρχονται σε μια φανταστική extra large κούπα. Η signature salad που παραγγείλαμε, με καραμελωμένα cashew nuts, ντοματίνια και τυρί πραγματικά χόρταινε 4 άτομα κι όχι 2! Και ύστερα ήρθε η πίτσα!

 

Ο σερβιτόρος μάς είχε προειδοποιήσει ότι είναι πελώρια, αλλά νιώθαμε ότι μάλλον υπερέβαλλε. Ώσπου… προσγειώθηκε μπροστά μας, ζεστή-ζεστή, να ξεχειλίζει κυριολεκτικά από την ξύλινή της βάση. Επιλέξαμε αυτή με μανιτάρια και λάδι τρούφας. Τέτοια γεμάτη γεύση είχα να απολαύσω εδώ και καιρό! Ένα κρασάκι μπουρμπουλιθρένιο άξιζε να κομπλιμεντάρει την ντελιτσιόζα πίτσα μας και το βραδάκι κύλησε με ωραία hits που έπαιζαν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close