Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

12 διαφορετικά είδη cheesecake σε ένα ζαχαροπλαστείο

Γλυκά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από ένα γουστόζικο sweet shop

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2016

Ένα μικρό μαγαζάκι στην αρχή της Λεωφόρου Νίκης, το Boutique Patisserie Sweet Shop θα κλέψει την καρδιά σου με την αισθητική και τις γεύσεις του. Μία όμορφη βιτρίνα, που θυμίζει ανάλογα καταστηματάκια της Κεντρική Ευρώπης φτιάχνει πανέμορφα διακοσμημένα και νόστιμα γλυκά.

Εδώ θα βρεις 11 διαφορετικά είδη cheesecake με πολύ πλούσια γεύση. Διάλεξε ανάμεσα στα cheesecake key lime, oreo brownie, pistachio, red velvet, strawberry coconut, toffee crunch caramel, white chocolate & raspberry, bannofie, praline orange, chocolate mouse, mango orange και rose.

Μαζί με τα cheesecake θα βρεις λαχταριστά cupcakes με red velvet, πραλίνα, pistachio, carrot cake και λεμόνι. Ακόμα το Boutique Patisserie διαθέτει ποικιλία από cakes όπως για παράδειγμα το αγαπημένο μας red velvet, brownies και άλλα είδη όπως apple crumble, τιραμισού, μπισκότα, lava cakes και διάφορες άλλες αμαρτωλές λιχουδιές.

Σημείωσε πως όλα τα γλυκά που αγοράζεις είναι συσκευασμένα σε ειδικές, ξύλινες κατασκευές. Εντυπωσίασε φίλους και γνωστούς με λίγα γλυκάκια από εκεί και μία τέτοια συσκευασία.   

Οι ευγενέστατες κυρίες του καταστήματος θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close