Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτή είναι η νέα ισπανική πρόταση της Λευκωσίας

Ακούει στο όνομαTEATROWineBarTapas και βρίσκεται στο ισόγειο του θεάτρου ΘΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2016

Με ανανεωμένη διάθεση άνοιξε πρόσφατα το TEATRO Wine Bar & Tapas, στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο ισόγειο του νέου κτιρίου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ). Το TEATRO άλλαξε διακόσμηση και εμπλούτισε το μενού του με αυθεντικές ισπανικές και διεθνείς γευστικές απολαύσεις που συνδυάζονται υπέροχα με κρασί από την ανανεωμένη του κάβα.

Η σεφ Ανδρομάχη Λούμπα δημιουργεί και προσφέρει μία ποικιλία από γευστικά tapas σερβιρισμένα σε μπαγκέτα ή ψωμί TEATRO, μια υπέροχη σπιτική συνταγή και άλλες καλοφτιαγμένες νοστιμιές όπως ρεβίθια με αβοκάντο και σαλάτα με chorizo, αγκινάρες και κόλιανδρο, tostadas με κοτόπουλο και σαλάτα με ανανά, roasted beef με ρόκα και κατσικίσιο τυρί και το TEATRO special beef chilly. Όλες οι σαλάτες είναι σπεσιαλιτέ της σεφ και σερβίρονται σε τραγανιστή τορτίγια. Μπορείτε να επιλέξετε a la carte κάνοντας το συνδυασμό γεύσεων που επιθυμείτε ή να «τσιμπήσετε» μερικά από τα πιάτα που κυκλοφορούν στο χώρο πάνω σε ειδικά food carts. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η σεφ κάνει την εμφάνισή της στο κεντρικό μπαρ το χώρου, ετοιμάζοντας tapas μπροστά στα μάτια του κοινού. Όλα τα τάπας προσφέρονται σε λογικές τιμές (από 1 μέχρι 4 ευρώ).

Από Πέμπτη μέχρι Κυριακή το TEATRO Wine Bar & Tapas σας καλεί από τις 18.00-23.00 για ένα after-work-drink σε χαλαρή ατμόσφαιρα και μουσικές επιλογές από Latin και Bossa-Nova ενώ Παρασκευή και Σάββατο βράδυ guest DJs αναλαμβάνουν τη διασκέδασή σας με ελληνικές και ξένες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις Κυριακές το TEATRO λειτουργεί και πάλι ως bar, για να κλείσετε όμορφα την εβδομάδα σας.

Ο χώρος είναι διαθέσιμος για ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως πάρτι γενεθλίων, εταιρικές εκδηλώσεις, κοκτέιλ, επιδείξεις μόδας και άλλα. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στα 77777181, 99451484, ή επισκεφθείτε το χώρο στη Γρηγόρη Αυξεντίου 9, 1096 Λευκωσία (Νέο κτίριο ΘΟΚ).

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα του TEATRO Wine Bar & Tapas στο Facebook: https://www.facebook.com/Teatro.Lounge.Bar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close