Εστιατόρια

Ένα νόστιμο show μαγειρικής με ιστορία Άπω Ανατολής στο Samisen

Γιαπωνέζικο live cooking που θα σε χορτάσει και θα σε διασκεδάσει

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2016

Η ιαπωνική ιστορία και κουλτούρα είναι μακραίωνη και όπως για κάθε λαό έτσι και για τους Ιάπωνες σημαντικό στοιχείο της ζωής και της παράδοσής τους είναι και η γαστρονομία τους η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με σούσι.

Το γουστόζικο ιαπωνικό εστιατόριο Samisen που βρίσκεται στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων θα σε μυήσει σε αυτό ακριβώς το κομμάτι της γιαπωζένικης κουλτούρας: τη μαγεία της γαστρονομίας της. Πέραν του πλούσιου μενού από νόστιμα πιάτα από την γιαπωνέζικη κουζίνα και τις πιατέλες με τα λαχταριστά σούσι το Samisen είναι ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια στην Κύπρο που προσφέρει live cooking μαγειρεύοντας δηλαδή μπροστά σου του το φαγητό σου.

Όπως ακριβώς λέει και το όνομά του Samisen Teppanyaki Restaurant αυτό ακριβώς αφορά και το μαγείρεμα στο live cooking. To teppanyaki είναι μία ιαπωνική τεχνική μαγειρέματος την οποία στο Samisen έκαναν φιλοσοφία τους. Πρόκειται για τη διαδικασία κατά την οποία ο σεφ μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σου το πιάτο σου ψήνοντας σε μία μεταλλική σχάρα. Και για να γίνει κατανοητό teppanyaki σημαίνει το ψήσιμο σε μεταλλική γκριλιέρα. Συγκεκριμένα η λέξη teppan στα γιαπωνέζικα σημαίνει μεταλλικό πιάτο ενώ yaki σημαίνει το ψημένο σε γκριλ, το βρασμένο ή το τηγανισμένο.

Στο Samisen όπως και σε πολλά εστιατόρια του κόσμου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία του live cooking και θα μπορείς να εξηγήσεις και στην παρέα σου τι ακριβώς σημαίνει το teppanyaki.

To εστιατόριο προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από main courses show τα οποία περιλαμβάνουν διάφορες εκδοχές από κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί, πάπια, μοσχάρι, θαλασσινά και ψάρια αλλά και πολλές εκδοχές από νόστιμα noodles.

Αν βρεθείς στην Πάφος και θες κάτι εντυπωσιακό το Samisen είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Πάρε μια γεύση από το live cooking στο Samisen



Δες ΕΔΩ ολόκληρο το μενού του Samisen 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close