Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Κάτι... νόστιμο άνοιξε στο τέρμα της Λήδρας

Το Kalamaki Bar είναι το στέκι για ποιοτικό σουβλάκι και είδη σχάρας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2016

 

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη του πορεία στις Φοινικούδες Λάρνακας το αγαπημένο greek bistro Kalamaki Bar ήρθε και στη Λευκωσία. Το νέο μαγαζί φώτισε με την αισθητική και την ομορφιά του το τέρμα της οδού Λήδρας στην Παλιά Λευκωσία και σίγουρα θα σε κερδίσει με το ποιοτικό φαγητό του και τις χορταστικές του μερίδες.

Το Kalamaki Bar αν και μας θυμίζει έντονα στη διακόσμηση τις franchise ελληνικές σουβλακερί που ακολουθούν την εκμοντερνισμένη εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού φαγάδικου εντούτοις ανήκει σε Κύπριους μερακλήδες. Η πατέντα είναι made in Cyprus και αν λάβουμε υπόψη πως όλοι τρώμε το σουβλάκι, θα το αγκαλιάσετε. Οι κόκκινες ξύλινες καρέκλες, το μπαρ για φαγητό στην τζαμαρία του μαγαζιού και οι προσιτές τιμές θα σας οδηγήσουν εκεί.

Το μενού περιεκτικό και πολυσυλλεκτικό για καλοφαγάδες και μη. Μπορείς να φας από ελληνικό σουβλάκι χοιρινινό και κοτόπουλο, πολύ μαλακό και ζουμερό, φυσικά καλαμάκι μέχρι πικάντικο χοιρινό, κοτόπουλο και αρνίσιο κεμπάπ γεμισμένο με τυρί. Για τις παρέες αλλά και τις οικογένειες υπάρχουν οι οικονομικές πιατέλες κρεατικών, πιατέλα μπύρας για τους λάτρεις της μπύρας και αρνίσια παΐδάκια. Τα καλούδια του μαγαζιού φέρουν ελληνικό πρωτίστως γαστρονομικό προορισμός χωρίς όμως να λείπει η κυπριακή κουζίνα. Έτσι, θα βρεις σκαλιώτικες σεφταλιές, μιξ σουβλάκια σε κυπριακή πίτα, χαλλούμι στη σχάρα και παστουρμά πιτσιλιάς. Συνόδευσε τα νόστιμα κρατικά σου με σαλατούλα, φρέσκιες τηγανητές πατάτες και ντιπ από την κουζίνα του μαγαζιού.

Το εσωτερικό του χώρου, τα τραπεζάκια στο εξωτερικό, τα ποιοτικά πιάτα με τις χορταστικές μερίδες και τις πολλές επιλογές σε είδη στα κάρβουνα θα σε οδηγήσουν ξανά μέχρι το τέρμα της Λήδρας όπου θα σε χορτάσει το νέο μαγαζί της πόλης, το Kalamaki Bar.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close