Eating News , Εστιατόρια

Μάθαμε πού ανοίγει το εστιατόριο του Jamie Oliver στην Κύπρο

Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2016

Η είδηση της άφιξης της αλυσίδας των εστιατορίων του δημοφιλούς Βρετανού σεφ Jamie Oliver προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλο ενθουσιασμό. Με την έλευση των Jamie’s Italian η Κύπρο εισέρχεται στον χάρτη των χωρών παγκοσμίως στα οποία βρίσκονται τα 40 εστιατόρια του Βρετανού σεφ.

Εγκαίνια τέλη Μαρτίου
Το πρώτο από τα Jamie’s Italian εστιατόρια που θα ανοίξουν στη Κύπρο όπως δημοσιεύτηκε από τα κυπριακά Μέσα θα είναι στη Λευκωσία. Το Check In Cyprus πληροφορήθηκε πως το εστιατόριο θα ανοίξει στην Έγκωμη και συγκεκριμένα δίπλα στο Caffé Nero Έγκωμης της εταιρείας PHC η οποία φέρνει στο νησί μας και την αλυσίδα εστιατορίων του Jamie Oliver.

Tα εγκαίνια του Jamie’s Italian Λευκωσίας θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου ενώ ο ίδιος ο Jamie Oliver εξέφρασε την επιθυμία να έρθει στο νησί (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωσή του) και να παρακολουθήσει τις διαδικασίες λειτουργίας του νέου του εστιατορίου.

Σύμφωνα με την PHC το Jamie’s Italian Λευκωσίας θα είναι, ίσως, το μεγαλύτερο εστιατόριο της Κύπρου χωρητικότητας 260 καθημένων ατόμων με 60 άτομα προσωπικό. Ήδη η PHC αναζητά προσωπικό για να στελεχώσει το νέο της μεγάλο επιχειρηματικό βήμα. Το εστιατόριο του Jamie Oliver στην Κύπρο θα ακολουθήσει τις προδιαγραφές των εστιατορίων του ανά τον κόσμο και κατά 90% το μενού του θα είναι ίδιο με εκείνο της Βρετανίας. Θα σερβίρει καθαρά ιταλική κουζίνα, υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών όπως τις έθεσε ο ίδιος ο Jamie Oliver.  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close