Eating News , Εστιατόρια

Rokoko με νέο μενού και για μεσημεριανό το Σάββατο

Με αγνά εποχιακά υλικά και με υγιεινές επιλογές

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2015

Το Rokoko Kitchen & Bar, που λειτούργησε πριν μερικούς μήνες στην καρδιά της Λευκωσίας, σας προσκαλεί στην απόλυτη απόλαυση! Μπαίνοντας στο χώρο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κάθε λεπτομέρεια είναι υψίστης σημασίας. "Smells like art", λέει η φωτεινή επιγραφή, αλλά η όσφρηση δεν είναι η μόνη αίσθηση που αντιλαμβάνεται πόσο περίτεχνα έχει φτιαχτεί αυτός ο χώρος. Το μαρμάρινο bar του μαγαζιού είναι εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα και φιλόξενο. Τα υαλότουβλα προσφέρουν άπλετο φως σε ολόκληρο το χώρο, κρατώντας όμως ζωντανό το μυστήριο… Και ποιος θα περίμενε να συναντήσει στη μέση του χώρου ένα τραπέζι πινγκ - πονγκ;



Με αγνά εποχιακά υλικά και με υγιεινές επιλογές, το μενού του ROKOKO ανανεώνεται, ικανοποιώντας κάθε πιθανή απαίτηση. Οι σαλάτες εμπλουτίστηκαν από αυτό το μήνα με την άφιξη της νέας Quinoa Salad, και τα ορεκτικά «to share» με την ολοκαίνουρια Baked Pasta. Οι λατρεμένες λεπτόφυλλες ξυλοφουρνιστές πίτσες και οι πάστες που ξέρουμε κι αγαπούμε δε φεύγουν από το προσκήνιο, έχουν όμως τώρα ως συμπρωταγωνιστές τους, μεταξύ άλλων, το φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο με άγριο ρύζι και το επίσης φρέσκο φιλέτο σολομού με πουρέ καρότου και λαχανικά.

Παράλληλα με το νέο μενού που μόλις έχει λανσάρει, το Rokoko ξεκινά από το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, να ανοίγει και για μεσημεριανό κάθε Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 16.00. Οι επιλογές της πρωτεύουσας για lunch, δηλαδή, διευρύνονται σημαντικά!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close