Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2015
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Mέρα Γνωριμίας, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα (Λάρνακα).
Σκοπός είναι η γνωριμία και ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών/τριών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών και τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρo. Μέσα από παρουσιάσεις, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να ενημερωθεί για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτηση (ακαδημαϊκά θέματα, θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής κ.ά.).
Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απορίες. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξάγονται ξεναγήσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, όπως στα κτήρια, στις αίθουσες διδασκαλίας και στις φοιτητικές εστίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημέρα γνωριμίας επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24694004/5.
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out