Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2015
Οι Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έρχονται στην Κύπρο με σκοπό να μας ξεσηκώσουν και να μας ανεβάσουν!
Το συγκρότημα έχει τις ρίζες του στην Αθήνα και ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001, έχει κερδίσει τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων– εδώ και χρόνια με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και τη ζωντάνια που εκπέμπουν.
Το όνομα μεταφρασμένο θα πει "τρελός κόσμος" (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Αργότερα προσχώρησαν οι: Σπύρος Μπεσδέκης (μπάσο), Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα), Θανάσης Ταμπάκης (ηχοληψία), Στρατής Σούντρης (drums), Μιχάλης Μουρντζής (κρουστά). Από το 2003 ως το 2005 drummer του συγκροτήματος ήταν ο Στέφανος Ψαραδάκης. Σήμερα αποτελούνται από αυτόν τον πυρήνα 7 μελών με επικεφαλής τον κύριο συνθέτη και στιχουργό Μάρκο Κούμαρη και πλαισιώνονται κατά καιρούς από διάφορους guest μουσικούς.
Στην Κύπρο έρχονται οι Μάρκος Κούμαρης, Γιώργος Βαρνάβα, Σταμάτης Γούλας, Σπύρος Μπεσδέκης, Στράτος Σούντρης, Μιχάλης Μούρτζης και ο Θανάσης Ταμπάκης και υπόσχεται να μας διασκεδάσουν σε άκρως καλοκαιρινούς ρυθμούς.
Στη Λεμεσό...
Το πάρτι στη Λεμεσό παρουσιάζει η Absolut με το event να είναι powered by Super FM! Οι Locomondo θα μας διασκεδάσουν σε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι, την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Guaba Beach Bar στη Λεμεσό.
Τους Locomondo θα πλαισιώσει το συγκρότημα Magounda Kinousa.
Στον Πρωταρά...
Ετοιμαστείτε για το πιο μαγική συναυλία του καλοκαιριού παρέα με το αγαπημένο μας συγκρότημα, τους LOCOMONDO... τους οποίους παρουσιάζει ο Super FM. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αlati By The Sea, το Σάββατο 1η Αυγούστου!
Τη συναυλία θα πλαισιώσουν τα συγκροτήματα: Παπιγιόν band ft.Σωτηρης Χριστου & Μαρία Θεοδότου, Black-Out και η Μουσική Σκηνή Διαχρονική. Dj Set by: Dj Bkas.
Χορηγός επικοινωνίας του event είναι το περιοδικό OK!
-
Guaba Beach Bar
31 Ιουλίου 2015
-
NAVA Seaside
01 Αυγούστου 2015
Σχετικά

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει στην Κύπρο για ένα super summer live
Για μία μοναδική αυγουστιάτικη βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια

Εμβληματικά τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου σε μία μουσικοθεατρική παράσταση
Ερμηνεύουν και τραγουδούν η Μάρα Κωνσταντίνου και ο Θανάσης Ιωάννου

Το απόλυτο πάρτι με τον κορυφαίο Vassili Tsilichristo, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα
MYTHΩDEA, το απόλυτο sunset party στην Αγία Νάπα

Ο μοναδικός James Hype ζωντανά, σε ένα απόλυτα εκρηκτικό πάρτι
Τα «Wet Glam - Summer Poolside Series» συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο DJ James Hype

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου & οι Polkar για πρώτη φορά στην Κύπρο, ζωντανά στο 20ό Cyprus Rialto World Music Festival!
Η Polkar είναι μια ανεξάρτητη ελληνική μπάντα που συνδυάζει στοιχεία από indie, folk και rock

Dobrawa Czocher: Η διεθνούς φήμης Πολωνή τσελίστρια στην αυλή της Αξιοθέας
Μαζί της οι χαρισματικές οργανοπαίχτριες και φίλες της Agnieszka Podłucka στη βιόλα και Natalia Czekała στα πλήκτρα

Ο Μικρός Πρίγκηπας Quartet με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις
Στην αυλή του αρχοντικού της οδού Αξιοθέας

Οι Macumba στον κήπο του Τεχνόπολις 20 για μουσικές καλοκαιρινές
Η μπάντα έχει συνεργαστεί με διακεκριμένες προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Jazz και World Music σκηνής

Το μπαράκι που έστηνε τα πιο δημοφιλή street party στην πρωτεύουσα, κατέβασε ρολά
Το cozy bar με τα προσεγμένα ποτά και την ανεβαστική μουσική, που μάζευε όλη την πόλη εκεί

Φιλανθρωπική Γκαλά Συναυλία με τον Alessandro Safina στη Λεμεσό
Όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη φιλανθρωπικών έργων στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του έργου United Rescue Cyprus


Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος