Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2015
Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να ζήσετε το αντίστοιχο event που διοργανώθηκε στην Αγία Νάπα στις αρχές του μήνα, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!
Η Λάρνακα το Σάββατο 18 Ιουλίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, θα γίνει πολύχρωμη!
Η πόλη του Ζήνωνα και συγκεκριμένα η παραλία των Φοινικούδων θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Κύπρο.
Το γνωστό σε παγκόσμια εμβέλεια υπερθέαμα ονόματι "Holi" διοργανώνουν ομάδες δεκάδων νέων με υποστηρική τον Δήμο Λάρνακας,παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε ένα χρωματοπόλεμο από πολύχρωμες σκόνες.
Η διοργάνωση υπόσχεται ένα "holi υπερθέαμα" λοιπόν, με ανεβαστική μουσική από γνωστούς DJ’s της νεολαίας, ατελείωτος χορός, κιόσκια με φαγητό και ποτό αλλά και πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 18 του μήνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις Φοινικούδες!
Για το φεστιβάλ στη Λάρνακα δύο είδη εισιτηρίων είναι διαθέσιμα, για τους ανήλικους (pre-sale €10 με ένα μη αλκοολούχο ποτό και δύο σακουλάκια χρώματα) και για τους ενήλικους (pre sale €15 με δύο ποτά και δύο σακουλάκια χρώματα).
«Για τους πολύ μικρούς μας φίλους από δέκα χρονών και κάτω, η είσοδος θα είναι δωρεάν», δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με τα παιδιά τους.
Οι διοργανωτές προειδοποιούν πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πόρτα και στην πώληση οινοπνευματωδών ποτών και παρακαλούν το κοινό όπως φέρει μαζί του την ταυτότητά του.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον οργανισμό «Μήνυμα Βοήθειας», που χρηματοδοτεί φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στις σπουδές τους.
"Συστήνουμε να φορέσετε τα άσπρα σας και σας περιμένουμε για να αφεθούμε στους νεανικούς μας ρυθμούς ρίχνοντας ο ένας στον άλλο το χρώμα της ζωής".
Εισιτήρια προπωλούνται στο Segafreddo Cafe στη Λάρνακα, στο περίπτερο Οκτάγωνο στη Λευκωσία και στο Juego Cafe στη Λεμεσό.
Πριν πας, πάρε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί!
Σχετικά
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου
Καθαρά Δευτέρα στη φάρμα με τα γαϊδουράκια
Μια μέρα γεμάτη παράδοση και χαρά για μικρούς και μεγάλους!
Weekend Agenda: 15 λόγοι να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Η ατζέντα του ΣΚ γεμίζει με παραστάσεις, συναυλίες και στιγμές που αξίζει να ζήσεις
Η Ήρα Κατσούδα επιστρέφει στην Κύπρο με "Όμορφες σκέψεις"
Η πιο ώριμη και η πιο ανώριμη δουλειά της, όπως δηλώνει η ίδια περήφανα.
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για τη μεγάλη JOEY Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αγλαντζιάς
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις