Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2015
To 2011, ο Paul Feig σκηνοθέτησε μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, το ‘Bridesmaids’, με την -σχετικά άγνωστη μέχρι τότε- Melissa McCarthy, να κλέβει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της και να κερδίζει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου.
Το 2013, ο Αμερικανός σκηνοθέτης ένωσε ξανά τις δυνάμεις του με τη δημοφιλή ηθοποιό στην ταινία ‘The Heat’, ενώ τώρα συνεργάζονται και πάλι για τις ανάγκες της κωμωδίας ‘Spy’, στην οποία συμμετέχουν γνωστά ονόματα όπως Jason Statham, Jude Law, Rose Byrne και 50 Cent.
Η McCarthy υποδύεται τη Susan Cooper, μία φιλήσυχη αναλύτρια της CIA, που κάνει κυρίως δουλειά γραφείου, ενώ είναι η αφανής ηρωίδα πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν ο συνεργάτης της (Jude Law) εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας (Jason Statham) βρίσκεται σε κίνδυνο, η Suzan δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Η απρόβλεπτη πράκτορας πρέπει τώρα να αφήσει πίσω της το ήσυχο γραφείο της και να εισχωρήσει στον κόσμο ενός θανάσιμου εμπόρου όπλων, έτσι ώστε να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
31 Ιουλίου - 06 Αυγούστου 2015
Σχετικά
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.
3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παραλίμνι
Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ομάδας SYNOΨIS του Π.Σ. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ έρχεται και φέτος τον Μάρτιο 2026 με ξεχωριστές βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμo
Χρυσές Σφαίρες 2026: Όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Σάρωσαν το «Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και «Adolescence»
Τιμητική βράβευση των Έλεν Μίρεν και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τις Χρυσές Σφαίρες
Σε μια συγκινητική τελετή όπου έδωσε το «παρών» η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δύο ηθοποιοί σύμβολα της εποχής τους, σε σινεμά και τηλεόραση, έλαβαν την αρμόζουσα διάκριση.
Actor Awards: Ρεκόρ για την ταινία «Μια Μάχη μετά την Άλλη» με 7 υποψηφιότητες
Πέντε υποψηφιότητες στη σειρά «The Studio». Η τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών SAG-AFTRA θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Oι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη στους κινηματογράφους
Το «Avatar: Fire and Ash» ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε 18 ημέρες
Η νέα ταινία του franchise έσπασε το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office
Zootopia 2: H ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών
Με 1,46 δισεκατομμύρια δολάρια κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε το «Frozen» από το 2019.
Τις Παρασκευές βλέπουμε δωρεάν κυπριακό κινηματογράφο στα Λύμπια
Μια δυνατή κινηματογραφική εμπειρία με κυπριακή υπογραφή
Critics Choice Awards 2026: Όλοι οι νικητές της βραδιάς
Η βραδιά ήρθε να βάλει τη σφραγίδα της σε μια χρονιά γεμάτη δυνατές ιστορίες, τολμηρές ερμηνείες και δημιουργικές εκπλήξεις