Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2015
Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation φέρει τον τίτλο ‘Home’, με τον ‘Sheldon Cooper’ του ‘The Big Bang Theory’ (Jim Parsons) να υποδύεται τον Oh (αρχηγό της εξωγήινης φυλής Βοοv) και τη δημοφιλή τραγουδίστρια Rihanna να δανείζει τη φωνή της στην κεντρική ηρωίδα ονόματι Gratuity ‘Tip’ Tucci.

Τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Boov καταφθάνουν στη Γη, αποφασισμένοι να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι.

Ο Oh (‘Ουπς’ στα ελληνικά), ένας αξιαγάπητος εξωγήινος, γίνεται στόχος των συμπατριωτών του, αφού αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα περιπετειώδες κορίτσι που ονομάζεται Tip, η οποία έχει την δική της αποστολή.

Μέσα από τη σχέση του με την Tip, ο Oh θα καταλάβει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Μαζί, οι δύο αντίθετοι φίλοι θα ανακαλύψουν το πραγματικό νόημα της λέξης ‘σπίτι’, κατά τη διάρκεια του υπέροχου ταξιδιού τους.

Στo ‘Ηοme’ ακούγονται επίσης οι φωνές του Steve Martin και της Jennifer Lopez. Η ταινία θα προβληθεί και σε 3D, τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
03 Ιουλίου - 09 Ιουλίου 2015
Σχετικά
Οι πρεμιέρες της εβδομάδας στις αίθουσες: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις
5 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη. Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
Οι τιμές στο streaming εκτοξεύονται – κι όμως, κανείς δεν πατά «ακύρωση»
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
13 Days, 13 Nights
Ένα ρεαλιστικό και συγκινητικό πολιτικό δράμα που φωτίζει μια πρόσφατη σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν