Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2015
Το διαχρονικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη (μετά την επιτυχημένη ταινία του John Huston το 1982) σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή και με ένα λαμπερό καστ. Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η Quvenzhané Wallis (η μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου το 2012 για το ‘Beasts of the Southern Wild’), ενώ πρωταγωνιστούν ο Jamie Foxx και η Cameron Diaz.

Η ταινία του Will Gluck διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει σε ένα ορφανοτροφείο υπό τη διοίκηση της αυταρχικής διευθύντριας Miss Hannigan (Cameron Diaz), όπου την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει ένα ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελός της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.

Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά με ελληνικούς υποτίτλους, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
22 Μαΐου - 28 Μαΐου 2015
Σχετικά
Οι πρεμιέρες της εβδομάδας στις αίθουσες: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις
5 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη. Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
Οι τιμές στο streaming εκτοξεύονται – κι όμως, κανείς δεν πατά «ακύρωση»
Αναλυτές επισημαίνουν ότι το Netflix έχει καταφέρει να βρει τη σωστή ισορροπία τιμών
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
O 86χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό μάγο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του
The Mummy: Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν για το τέταρτο μέρος του franchise
Η διάσημη σειρά ταινιών The Mummy ετοιμάζεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους, με το τέταρτο μέρος της να φέρνει μαζί του μια πολυαναμενόμενη επανένωση.
Η Ελεν Μίρεν θα λάβει τιμητικό βραβείο στο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve» των Χρυσών Σφαιρών
Η τρείς φορές νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και βραβευμένη με Οσκαρ, Εμι και Τόνι ηθοποιός, θα τιμηθεί με το Βραβείο Cecil B. DeMille στο νέο ειδικό πρόγραμμα «Golden Eve».
Νέες πρεμιέρες στην Κύπρο: Πέντε ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα
Από τον Λάνθιμο και την Emma Stone μέχρι την επιστροφή του Predator και τη συγκλονιστική ιστορία της Christy Martin — οι κινηματογράφοι γεμίζουν με δράμα, αγωνία και έμπνευση.
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
13 Days, 13 Nights
Ένα ρεαλιστικό και συγκινητικό πολιτικό δράμα που φωτίζει μια πρόσφατη σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν