Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2015
Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία είναι να ξέρουν ποια σημεία στην πόλη του Ζήνωνα αποτελούν σημεία με ιδαίτερο ενδιαφέρον για έναν μη κάτοικο του νησιού.
Γι' αυτό και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία. Η εκδρομή με την ονομασία "Get to know our charming region" θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ των ωρών 08:45-14:45.
Στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες.
Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικές κάθε φορά περιοχές της πόλης και επαρχίας.
Φέτος, η ξενάγηση περιλαμβάνει: επίσκεψη στο νεολιθικό οικισμό της Χοιροκοιτίας, στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το εκκλησιαστικό μουσείο στην Τόχνη και στο νέο Bike Centre της εταιρείας Bikin’ Cyprus που εδρεύει στην Τόχνη όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν με ποδήλατο στο αγροτουριστικό αυτό χωριό. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί μάθημα γευσιγνωσίας κρασιού στο οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια στον Κάτω Δρυ και ξενάγηση στο Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος. Η εκδρομή θα καταλήξει στα Λεύκαρα όπου θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να δουν την πληθώρα των μοναδικών σημείων ενδιαφέροντος του πολύ γραφικού αυτού χωριού της ορεινής Λάρνακας.
Οι ενδιαφερόμενοι που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην υπό αναφορά εκπαιδευτική εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου