Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2015
Πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Λος Άντζελες η τελετή απονομής των 21ων SAG Awards (Screen Actors Guild Awards), των βραβείων δηλαδή που απονέμει κάθε χρόνο το Σωματείο Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η ταινία "Βirdman" του Μεξικανού σκηνοθέτη Alejandro González Iñárritu, η οποία απέσπασε το βραβείο "Outstanding Performance by a Cast In a Motion Picture", αυτό δηλαδή της Καλύτερης Ταινίας.
Ο Eddie Redmayne κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το ρόλο του στο "The Theory of Everything" και η Julianne Moore επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τις φήμες που τη θέλουν να είναι το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία της, αποσπώντας το βραβείο της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για το ρόλο της στο "Still Alice".
Αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μια φορά φέτος ότι παίζουν μόνοι... μπάλα στα κινηματογραφικά βραβεία, ο J.K. Simmons πήρε το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Whiplash" και η Patricia Arquette το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Boyhood" του Richard Linklater.
Σχετικά

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Θαυμαστές κάνουν ώρες μέσα στη ζέστη για να δουν τα γυρίσματα του «Ο διάβολος φοράει Prada 2»
Θαυμαστές συγκεντρώνονται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με σκοπό να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Prada 2»

Πώς η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν πάει ήδη για το κινηματογραφικό γεγονός του 2026
Η νέα επική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν πουλά εισιτήρια έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει – και τα sold out έχουν ξεκινήσει.

Έρχεται το Naked Gun… αλλά δεν έρχεται μόνο του – Δες ποιες άλλες 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα
Από κλασικές κωμωδίες που επιστρέφουν μέχρι σκοτεινά love stories και animation-περιπέτειες με δεινόσαυρους, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα στην Κύπρο τα έχει όλα