Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2014
Tα Starbucks και το ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να περάσουν λίγες ώρες μαζί με τα φανταστικά χειροποίητα στολίδια του Σοφία, τα αγγελάκια από κάκτο και φύλλα μπανάνας, τις χειροποίητες αφρικάνικες κούπες από πέτρα ή ξύλο, τις χειροποίητες κούκλες και τα ζωάκια, τασάκια, μπολάκια, τσάντες και πολλά άλλα αυθεντικά είδη δώρου.
Επίσης και στις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία και Λεμεσό θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες για παιδιά και μεταξύ άλλων θα μπορούν να ζωγραφίσουν το δικό τους μοναδικό αφρικανικό πέτρινο ιπποποταμάκι. Επίσης θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου ("αλλάζω φατσούλα"), και παλιάτσος που θα διασκεδάζει τα παιδιά, ενώ το μουσικό εργαστήρι "Ο Κύκλος των μικρών Τυμπανιστών" θα βρίσκεται στη Λεμεσό το Σάββατο 13/12 στις 15.00 και το Σάββατο 20/12 στη Λευκωσία, στις 12.00 & 16.00. Στο event στη Λευκωσία επίσης θα είναι και το θεατρικό εργαστήρι "Ένας στρουμπολός ιπποπόταμος, στις 15.00.
Στη Λευκωσία, τέλος, θα κληρωθούν και 2 χειροποίητα παπλώματα από το "Πιατσιαούρι" των Νόνη Χένκεν και Μάρως Βανέζη.
Ταυτόχρονα, προσφέρετε στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη αφού τα STARBUCKS θα προσφέρουν 20 σεντ από κάθε σας ρόφιμα για την αγορά τροφίμων για το πρόγραμμα “Μαγειρεύω και Προσφέρω” στα σχολεία μας.
Στις 13 Δεκεμβρίου, στο Starbucks Γερμασόγειας στη Λεμεσό, 10.00-18.00 & στις 20 Δεκεμβρίου, στο Starbucks Centennial στη Λευκωσία, 10.00-18.00.
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και καλοκαιρινές εξορμήσεις γεμίζουν την πρώτη μεγάλη έξοδο του μήνα
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.