Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρα... με Ιστορία!

Τα νέα αντικείμενα του πωλητηρίου του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας μπορούν να αποτελέσουν φέτος τα καλύτερα δώρα για τους φίλους ή την οικογένειά σας!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Μουσειακή εμπειρία, όπως λένε και οι ειδικοί, ολοκληρώνεται με την απόκτηση ενός αναμνηστικού δώρου από το πωλητήριο του Μουσείου που επιλέγουμε να επισκεφτούμε. Με τον τρόπο αυτό η ανάμνηση της εμπειρίας και το "παραμύθι" που αφουγκραστήκαμε και βιώσαμε στο Μουσείο μένει παντοτινά μαζί μας.

 

Εξ ου και το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας, θέλοντας να εμπλουτίσει το "κομματάκι" αυτό της ανάμνησης αλλά και ενόψει των εορτών, ανανεώνει το πωλητήριό του με νέα είδη εμπνευσμένα από αντικείμενα των συλλογών του, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο κοινό του.  Μαγνητάκια, χρωματιστά μολύβια, σημειωματάρια, στυλό και ιδιαίτερα είδη χρηστικών αντικειμένων για το σπίτι μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας μοναδικής ανάμνησης των ιστορικών γεγονότων που εξιστορεί το Μουσείο. Μπορούν ακόμη να αποτελέσουν ιδιαίτερα δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα.

 

Νέα όψη και μια πιο σύγχρονη πρόταση στα ιστορικά αντικείμενα έρχονται να προσδώσουν τα κεραμικά έργα τέχνης που δημιούργησαν οι κεραμείς:  Χριστίνα Κωνσταντίνου Γκιούστη,  Αντρέας Κάττος, Ευθύμιο Συμεού και Μύρω Ψαρά εμπνευσμένα από τις συλλογές του Μουσείου.

 

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως όλα τα έσοδα βοηθούν το έργο του Συνδέσμου Φιλών του Μουσείου για την διοργάνωση περισσότερων εκθέσεων, εκδηλώσεων αλλά και για τον εμπλουτισμό των συλλογών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου. 

 

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο ιστορία χωρίς να ξεχνάς πως το "κομματάκι" της ανάμνησης σου στηρίζει και εμπλουτίζει την πολιτιστική μας κληρονομιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με το πωλητήριο του Μουσείου στο τηλ.: 22661475 ή με email στο shop@leventismuseum.org.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close