Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2014
Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το "Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη" στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014, κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.
Το Εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου με παραμυθοδιαβάσματα από την εξαίρετη Ελληνίδα τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία της ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ, με δύο παραστάσεις στις 17.00 και στις 19.00. Άνοικτή την Παρασκευή θα είναι η αγορά χριστουγεννιάτικων χειροτεχνιών και γλυκών. Εισιτήρια για τα παραμυθοδιαβάσματα και τη χορωδία (€5 για τα παιδιά και €7 για τους ενήλικες) προπωλούνται στα καταστήματα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, της Περιφεριακής ΣΠΕ Λεμεσού και ΣΠΕ Τροόδους.
Το Σάββατο 13/12 και την Κυριακή 14/12, από τις 11.00-19.00, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν στο Εργαστήρι τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ψηφίδες, πολυστερίνη και πετρούλες, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, φωτογραφοθήκες, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια και άλλα πολλά! Ο κ. Πανίκος θα βοηθήσει τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους πήλινες κατασκευές και μέλη του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (face painting) όσων παιδιών θέλουν. Η είσοδος για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι μόνο €15 ενώ η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.
Άγιος Βασίλης, παραμύθια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ό,τι άλλο λαχταρά η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου, λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ο χώρος θα μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος όπου τα τραγούδια των χορωδιών και οι χορευτικές επιλογές των σχολών χορού αλλά και θέατρο και παραμύθια θα μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών στον κάθε παρευρισκόμενο δίνοντας μια μοναδική εμπειρία χριστουγεννιάτικου πνεύματος στην πόλη μας.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου