Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2014
Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το "Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη" στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014, κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.
Το Εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου με παραμυθοδιαβάσματα από την εξαίρετη Ελληνίδα τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία της ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ, με δύο παραστάσεις στις 17.00 και στις 19.00. Άνοικτή την Παρασκευή θα είναι η αγορά χριστουγεννιάτικων χειροτεχνιών και γλυκών. Εισιτήρια για τα παραμυθοδιαβάσματα και τη χορωδία (€5 για τα παιδιά και €7 για τους ενήλικες) προπωλούνται στα καταστήματα της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, της Περιφεριακής ΣΠΕ Λεμεσού και ΣΠΕ Τροόδους.
Το Σάββατο 13/12 και την Κυριακή 14/12, από τις 11.00-19.00, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν στο Εργαστήρι τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ψηφίδες, πολυστερίνη και πετρούλες, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, φωτογραφοθήκες, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια και άλλα πολλά! Ο κ. Πανίκος θα βοηθήσει τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους πήλινες κατασκευές και μέλη του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (face painting) όσων παιδιών θέλουν. Η είσοδος για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι μόνο €15 ενώ η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.
Άγιος Βασίλης, παραμύθια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ό,τι άλλο λαχταρά η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου, λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ο χώρος θα μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος όπου τα τραγούδια των χορωδιών και οι χορευτικές επιλογές των σχολών χορού αλλά και θέατρο και παραμύθια θα μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών στον κάθε παρευρισκόμενο δίνοντας μια μοναδική εμπειρία χριστουγεννιάτικου πνεύματος στην πόλη μας.
Σχετικά
ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο!
Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε αυτή την ημέρα γιορτής και γλεντιού
Ίσως το πιο τρελό καρναβάλι της Κύπρου θα γίνει και φέτος στο χωριό
Αποκριές στην καρδιά των βουνών
Παφίτικο Καρναβάλι 2026: Όλα όσα θα γίνουν φέτος
Από την Τσικνοπέμπτη, στην είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέχρι την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
Η Πάφος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με δωρεάν σουβλάκια, μπέργκερ και πίτσα
Το Χάνι του Ιμπραήμ μεταμορφώνεται σε ένα φωτεινό, πολύχρωμο Μαγεμένο Δάσος, γεμάτο μουσική, ενέργεια και καρναβαλικό παλμό
Τσικνοπέμπτη στο χωριό, με δωρεάν ζιβανία και εδέσματα
Μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη, στην Πλατεία
Το καφενείο της Λευκωσίας που μεταφέρει (Κυριακή) την Τσικνοπέμπτη
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Τσικνοπέμπτη στα 7 Κλειδιά μεταφέρεται την Κυριακή.
CYBERNESS Carnival Market: όταν το καρναβάλι συναντά τη φωτιά και την άνοιξη
Δύο μέρες γιορτής, μουσικής και συλλογικής ζεστασιάς στο Kolla, με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτή αγκαλιά για όλους (και τα κατοικίδια)
Τι ετοιμάζουν οι δήμοι της Κύπρου για την Τσικνοπέμπτη;
Αυτοί οι δήμοι ετοιμάζουν δωρεάν εκδηλώσεις με χορό, φαγητό και παραδοσιακά έθιμα.
Όλα όσα σε περιμένουν στο Καρναβάλι της Πόλης Χρυσοχούς
Το Καρναβάλι Πόλης Χρυσοχούς 2026 υπόσχεται στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους
Week Agenda: 13 ενδιαφέρουσες προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Σινεμά, θέατρο, μουσική, καρναβαλικός ρυθμός και γεύσεις που μυρίζουν Τσικνοπέμπτη