Things to Do , Εκδηλώσεις

Στη Λευκωσία οι παγκόσμιοι αγώνες του "ΚΟΚ Fights"

Μοναδική εμπερία για τους φίλους των πολεμικών τεχνών οι σπουδαίες μάχες που θα φιλοξενηθούν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Pavilion hall

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2014

Στους αγώνες μετέχουν σπουδαίοι αθλητές σε μία βραδιά που θα κόψει την ανάσα.

 

To King of Kings που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως επισκέπτεται την Κύπρο για πρώτη φορά σε έναν αγώνα που λαμβάνει χώρα την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου και αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Μεγάλος χορηγός του event είναι ο Όμιλος Prestige. Οι αγώνες του King of Kings καλύπτονται από το Eurosport σε υψηλή ευκρίνεια, φτάνοντας σε 64 χώρες και 133 εκατομμύρια σπίτια.

 

King of Kings (ΚΟΚ) καλείται η μάχη που αναδεικνύει τον υπερμαχητή ενός θεαματικού αθλήματος που συνδυάζει εννιά κύριες πολεμικές τέχνες: Κickboxing, K-1, Καράτε, Κung Fu, Kudo, Πυγμαχία, Τάε Κβο Ντο, MMA, WUSHU αλλά και άλλες πολεμικές τεχνικές. Ενδεικτικό του πόσο συναρπαστικές και θεαματικές είναι οι μάχες του ΚΟΚ είναι το γεγονός πως 80% των αγώνων ολοκληρώνονται με νοκ άουτ.

 

Οι ΚΟΚ Fights επισκέπτονται για πρώτη φορά τη Λευκωσία την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα μέσα από δέκα μεγάλες μάχες διάρκειας πέντε ωρών, περίπου. Μεγάλος χορηγός των αγώνων είναι ο Όμιλος Prestige.


Oι κυπριακές συμμετοχές
Στη μεγαλύτερη αναμέτρηση της βραδιάς ο Κύπριος Αλέξανδρος Φιλιππίδης θα παλέψει με τον Τούρκο Μπελάλ Μεσαούντι. Σε κάθε αγώνα ένας σπουδαίος Κύπριος μαχητής θα υπερασπίζεται τα κυπριακά χρώματα απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους ξένους αθλητές που βρίσκονται στο νησί μας για τους αγώνες.

 

Πέραν του Φιλιππίδη, από κυπριακής πλευράς στους αγώνες μετέχουν οι Σάββας Μιχαήλ, Γιώργος Κετσέροφ, Στεφάν Αλμαζόφ, Κυριάκος Αλεπίδης, Κώστα Ζήνωνος, Γιώργος Καστανίδης και Σωτήρης Χριστοδούλου.

 

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Bushido και για τον σκοπό αυτό βρίσκεται στο νησί μας ο πρόεδρός της Ντονάτας Σιμανάιτις. Υπεύθυνη της διοργάνωσης από κυπριακής πλευράς είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Αγωνιστικού Μουάι Τάι (Muay Thai).  

 

Στην Κύπρο βρίσκονται μαχητές από Αγγλία, Ολλανδία, Πολωνία, Λιθουανία και Τουρκία, προκειμένου να παλέψουν για τους τίτλους σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες (64kg, 71kg και 85kg). Πρόκειται για έναν μεγάλο αγώνα της World Series 2014 που κεντρίζει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών σε Λιθουανία, Πολωνία, Μολδαβία, Γερμανία, Αγγλία και Ρωσία.

 

Η πρώτη διοργάνωση ΚΟΚ διεξήχθη το 2003 ενώ από το 2009 υπάρχουν ενιαίοι κανονισμοί του αθλήματος. Στους αγώνες μετέχουν κορυφαίοι μαχητές από όλο τον πλανήτη χρησιμοποιώντας μερικές από τις καλύτερες τεχνικές μάχης στον κόσμο. 

 

 

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινούν στις 19:00, ενώ πόρτες ανοίγουν στις 18:00. Εισιτήρια προπωλούνται από το www.tickethour.com (77777040). Οι τιμές ξεκινούν από 35 ευρώ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close