Things to Do , Εκδηλώσεις

Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά [σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα!]

To Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Παιγνιδιού για Παιδιά στη Λευκωσία ετοίμασε ένα για το Δεκέμβριο πολλές και άκρως δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2014

Και όπως οι ίδιοι μας ενημερώνουν: "Για το μήνα Δεκέμβριο, έχουμε ετοιμάσει δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους στο ελεύθερο παιχνίδι στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν καθημερινά, στις ώρες λειτουργίας του Κέντρου. Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί με ένα από τα παραμύθια της χριστουγεννιάτικης μας συλλογής, να μεταμφιεστούμε σε ξωτικά, Άγιο Βασίλη, Ρούντολφ το ελαφάκι, να φτιάξουμε τζάκι για τον Α'ϊ-Βασίλη, χριστουγεννιάτικες κάρτες, σελιδοδείκτες και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Εκτός όμως από το ελεύθερο παιχνίδι έχουμε ετοιμάσει και οργανωμένες δραστηριότητες, οι οποίες θα διεξαχθούν τα πρωινά και απογεύματα των  Σαββάτων 6, 13 και 20 Δεκεμβρίου. 

 

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. πάμε να ανακαλύψουμε  γιατί ο Άγιος Βασίλης κόλλησε στην καμινάδα και να βοηθήσουμε τους τάρανδους και τα ξωτικά να τον ξεκολλήσουν (αφήγηση παραμυθιού). Την ίδια μέρα στις 16.00 μ.μ πάμε να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικα στεφάνια με τα pattern blocks. Για να δούμε πόσους διαφορετικούς τρόπους θα βρείτε!

 

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, 10:30 π.μ. πειραματιζόμαστε με λαμπάκια, μπαταρίες και καλώδια και βοηθούμε ώστε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να ανάψουν.

 

Και το Σάββατο  20 Δεκεμβρίου, 10:30 π.μ. φτιάχνουμε μαζί χριστουγεννιάτικα δέντρα και ανακαλύπτουμε ποιοι αριθμοί κρύβονται πίσω από κάθε κατασκευή. 

 

Για τις οργανωμένες δραστηριότητες υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.  Για το λόγο αυτό εξασφαλίστε θέση έγκαιρα στέλνοντάς μας μήνυμα στο info@clap3c.com, τηλεφωνώντας στο 22 392500 ή δηλώνοντας συμμετοχή στην υποδοχή του Κέντρου.

 

Το κέντρο
Από την την έναρξη της λειτουργίας του το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης και Παιγνιδιού για Παιδιά - Κύπρος (Creative Learning and Play Center for Children - Cyprus, CLaP3C), διοργανώνει (α) ετήσια οργανωμένα προγράμματα δημιουργικής μάθησης και παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων και των Παιχνιδιών Μαθηματικών και Επιστήμης),  (β) ελεύθερο παιχνίδι για παιδιά ηλικίας από 1,5 χρονών και άνω και τις οικογένειές τους, σε ειδικά διαμορφωμένα κέντρα μάθησης, και (γ) εκπαιδευτικές επισκέψεις για σχολεία και οργανωμένες ομάδες παιδιών.

 

Το Κέντρο άρχισε τη λειτουργία του στις 13 Οκτωβρίου 2014. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου 281 Γ & Δ, στο Στρόβολο 2048, στη Λευκωσία, παρά τον κυκλικό κόμβο Λακατάμιας (δίπλα από το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών Χατζηκυριάκος & Υιοί) και στεγάζεται σε ένα μεγάλο πολυχώρο 400 τετραγωνικών μέτρων με πολλά δημιουργικά παιγνίδια.  Το Κέντρο προσφέρει οργανωμένες και ελεύθερες ευκαιρίες μάθησης και ολόπλευρης ανάπτυξης των παιδιών (συναισθηματικής, κινητικής, προσωπικής, κοινωνικής και γνωστικής), μέσα από σύγχρονες προσεγγίσεις που βασίζονται στο παιχνίδι (δομημένο, ελεύθερο, δημιουργικό, διερευνητικό) και ευχάριστες δραστηριότητες μάθησης με νόημα, διαφοροποιημένες και προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιδιών που συμμετέχουν.

 

Πληροφορίες 22 392500.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close