Things to Do , Εκδηλώσεις

C [see] Y [why]: Φωτογραφικό λεύκωμα από τον Ανδρέα Γιόρτσιο

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά στούντιο, αρπάζει το κινητό του και δημοσιεύει τις καλύτερες λήψεις του έχοντας ένα απώτερο, καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014

Ο τίτλος του φωτογραφικού λευκώματος, "C [see] Y [why]", που παρουσιάζει "κάνει παιγνίδι"με τα διεθνή αρχικά της χώρας μας, αφού σε δεύτερη ανάγνωση προκύπτει και "…από αυτή τη βασική αρχέγονη λειτουργία του εγκεφάλου μας, να κοιτάμε αλλά να μην βλέπουμε", όπως δηλώνει και ο δημιουργός του λευκώματος.
 


Οι φωτογραφίες που συμπεριλήφθηκαν στην έκδοση είναι τραβηγμένες σε διάφορα σημεία στην Κύπρο. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο οπισθόφυλλο της έκδοσης, "Οι εικόνες αυτές είναι μία επιλογή από εκατοντάδες φωτογραφίες που έβγαλα από διάφορες τοποθεσίες της Κύπρου. Σε εκδρομές, περιπάτους, ακόμη και μέσα από το αυτοκίνητο, σταματημένος στην κίνηση".
 


96 σελίδες γεμάτες από όμορφες εικόνες, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του Ανδρέα Γιόρτσιου στο Instagram συνθέτουν το φωτογραφικό αυτό λεύκωμα.

Σημαντικό είναι να τονιστεί πως τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΠΑΣΥΚΑΦ [Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων], κάτι που ήταν και ο αρχικός στόχος της έκδοσης του βιβλίου αυτού.



Η επίσημη παρουσίαση, που τελεί υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας, κας. Άντρης Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού. Την έκδοση θα προλογίσει ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κος. Βασίλης Παπαϊωάννου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close