Things to Do , Εκδηλώσεις

To Hilton Park φέτος θα γίνει η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

Ανανεωμένο και με άκρως γιορτινή διάθεση μας προσκαλεί φέτος να ζήσουμε μαζί του τη μαγεία των Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014

Παιδικά χαμόγελα, μοσχοβολιές από θεσπέσιο φαγητό, άρωμα φρεσκοφουρνισμένων γλυκών, γιορτινές μελωδίες δίπλα στο τζάκι, είναι μόνο μερικά στοιχεία από όσα συνθέτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά ετοίμασε για όλους εμάς το πλήρως ανανεωμένο Hilton Park Nicosia, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα!

 

Έχοντας ανακαινίσει όλους τους χώρους τους, το Hilton Park μας περιμένει με άκρως γιορτινή διάθεση να απολαύσουμε τη θεσπέσια κουζίνα του εστιατορίου του Olympia κάθε Κυριακή μεσημέρι με το "Sunday Carvery", όπου οι σεφ δίνουν ρέστα. Δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά αλλά και ανεπανάληπτα γλυκά συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία που καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την κατεξοχήν επιλογή για αξέχαστα Κυριακάτικα γεύματα. Πόσω μάλλον οι γιορτινοί μπουφέδες του Hilton Park για τα Χριστούγεννα, το Boxing Day την επομένη των Χριστουγέννων και βεβαίως την πρωτοχρονιά που θα ταξιδέψουν όλες τις αισθήσεις. Μοσχοβολιές από γιορτινές γεύσεις γαργαλίζουν τη μύτη, ταξιδεύουν το μάτι και σίγουρα θα απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

 

Πλάι στο τζάκι, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, στον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα απογευματινά τσάγια καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για άρωμα και γεύσεις από Χριστούγεννα όπου ο Executive Chef δεν ετοιμάζει απλώς ό,τι καλύτερο αλλά αποκαλύπτει και τα μυστικά του για χριστουγεννιάτικες συνταγές που θα μαγέψουν την κάθε νοικοκυρά.

 

Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις πλάι στο τζάκι στις 11, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα.

 

Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι έτσι το Hilton Park ετοίμασε μια φιλανθρωπική γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδιά. Στις 21 Δεκεμβρίου, παίρνουμε τα παιδιά μας και πάμε σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με αυτοκίνητα αντίκες, θέατρο, χαρακτήρες του Disney καθώς και πολλά δώρα και ενισχύουμε έτσι με τη συμμετοχή μας τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη μας.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσά τους. Ζήστε την  στο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένο ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close