Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2014
Παιδικά χαμόγελα, μοσχοβολιές από θεσπέσιο φαγητό, άρωμα φρεσκοφουρνισμένων γλυκών, γιορτινές μελωδίες δίπλα στο τζάκι, είναι μόνο μερικά στοιχεία από όσα συνθέτουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά ετοίμασε για όλους εμάς το πλήρως ανανεωμένο Hilton Park Nicosia, εκεί όπου χτυπά η καρδιά των Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα!
Έχοντας ανακαινίσει όλους τους χώρους τους, το Hilton Park μας περιμένει με άκρως γιορτινή διάθεση να απολαύσουμε τη θεσπέσια κουζίνα του εστιατορίου του Olympia κάθε Κυριακή μεσημέρι με το "Sunday Carvery", όπου οι σεφ δίνουν ρέστα. Δροσερές σαλάτες, ζουμερά κρεατικά αλλά και ανεπανάληπτα γλυκά συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία που καθιέρωσε το ξενοδοχείο ως την κατεξοχήν επιλογή για αξέχαστα Κυριακάτικα γεύματα. Πόσω μάλλον οι γιορτινοί μπουφέδες του Hilton Park για τα Χριστούγεννα, το Boxing Day την επομένη των Χριστουγέννων και βεβαίως την πρωτοχρονιά που θα ταξιδέψουν όλες τις αισθήσεις. Μοσχοβολιές από γιορτινές γεύσεις γαργαλίζουν τη μύτη, ταξιδεύουν το μάτι και σίγουρα θα απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Πλάι στο τζάκι, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, στον ολοκαίνουργιο διάκοσμο του lobby, τα απογευματινά τσάγια καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για άρωμα και γεύσεις από Χριστούγεννα όπου ο Executive Chef δεν ετοιμάζει απλώς ό,τι καλύτερο αλλά αποκαλύπτει και τα μυστικά του για χριστουγεννιάτικες συνταγές που θα μαγέψουν την κάθε νοικοκυρά.
Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα γίνεται; Στο Hilton Park δεν γίνεται! Παραδοθείτε σ’ ένα αξέχαστο σοκολατοταξίδι στον μπουφέ με ζεστές και κρύες σοκολατένιες απολαύσεις πλάι στο τζάκι στις 11, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου για πραγματικά γλυκά και παραμυθένια Χριστούγεννα.
Είναι η γιορτή των παιδιών και αξίζει να την χαρούν όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Αυτό άλλωστε προστάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων κι έτσι το Hilton Park ετοίμασε μια φιλανθρωπική γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδιά. Στις 21 Δεκεμβρίου, παίρνουμε τα παιδιά μας και πάμε σ’ ένα παραμύθι γεμάτο κινούμενα σχέδια, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με αυτοκίνητα αντίκες, θέατρο, χαρακτήρες του Disney καθώς και πολλά δώρα και ενισχύουμε έτσι με τη συμμετοχή μας τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη μας.
Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν την πρωτεύουσά τους. Ζήστε την στο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένο ξενοδοχείο της Λευκωσίας.
Σχετικά
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη διήμερη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης στη Λάνια
Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Η Βυζακιά στήνει χοροεσπερίδα με την Αντωνία Ορφανού και την ορχήστρα της
Μια μεγάλη βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό, φαγητό και ποτό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού
Τα Κάτω Λεύκαρα στήνουν τη μεγάλη καλοκαιρινή τους χοροεσπερίδα
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, παραδοσιακούς χορούς, φαγητό και δώρα, με το μουσικό σχήμα «Ασίκηδες»
Week Agenda: 12 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, παραδοσιακά φεστιβάλ, θερινό σινεμά και μουσικές βραδιές μάς ταξιδεύουν από την Πάφο μέχρι τη Λάρνακα και τη Λεμεσό
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου
Παρατήρηση της Σελήνης με τηλεσκόπια, σύντομες επιστημονικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική συνθέτουν τη Βραδιά Αστρονομίας που διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2026 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Λιβανέζος χορογράφος Ali Chahrour έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία
Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή φέρνει στη σκηνή τις αληθινές και συνταρακτικές ιστορίες επιβίωσης τριών μεταναστριών οικιακών εργαζομένων στον Λίβανο.
«Vaivén»: Η σύγχρονη εφηβεία ανάμεσα στις οθόνες, την πίεση και την ανάγκη για σύνδεση
Η Corus Motus Youth Dance Company παρουσιάζει εις διπλούν στη Λεμεσό μια παράσταση σύγχρονου χορού για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα γενιά