Shopping , Fashion & Beauty

Φανέλαν που τον τόπο σου!

O Romeotees κυκλοφορεί τις πιο κουλ κυπριακές ατάκες σε μπλουζάκια

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2014

'Πελλαμός'! Mε αυτή την κυπριακή ατάκα μπορείς να χαρακτηρίσεις το Romeo Tees, ένα πανέξυπνο, οικείο, και άκρως κυπριακό trend, με κυπριακές ατάκες και άλλα πολύ αναγνωρίσιμα κυπριακά σχέδια (όπως η δεσποινίδα στην κυπριακή λίρα) τυπωμένα σε μπλουζάκια!

Ο Κύπριος σχεδιαστής πίσω από την ιδέα, μας αποκάλυψε πως σχεδιάζει T-shirts “από πολύ παλιά και η ιδέα για κυπριακά μπλουζάκια υπήρχε από τότε. Υλοποιήθηκε φέτος, γιατί παρατηρώ ότι για κοινωνικοοικονομικούς και άλλους λόγους ο Κύπριος ‘is embracing his culture’ περισσότερο από ποτέ άλλοτε” και έχει τόσο δίκιο.

Συχνότερα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς, αυτή η επιχειρηματικότητα έχει να κάνει με την ‘εσωτερική επιστροφή’ στις ρίζες μας, στα παλιά και στο να 'επανεφευρεθεί' η κουλτούρα μας, εν έτει 2015. 

“Ονομάστηκε Romeo tees γιατί είναι cool και catchy. Μέχρι στιγμής στο online store romeotees.com υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 24 print-on-demand* σχέδια που αφορούν την κυπριακή κουλτούρα αλλά και άλλα διάφορα slogan tees”. ‘Σίκκιμε’, είπαμε, κι εμείς, δεν μπαίνουμε να αγοράσουμε 2-3 να βρίσκονται; Έλα όμως που όταν ήρθε η ώρα να διαλέξουμε, δυσκολευτήκαμε! Υπάρχουν πολλά σχέδια, ατάκες που όλες είναι 'μια τζαι μια’, τόσο που λες ‘Ε ξίκκο σου’. Ποιες να διαλέξω; (ρωτάω τη φίλη μου Μαρίνα). ‘Λάμνα Ρώτα’, μου απαντά! 'Κι αυτό το έχει', απαντώ. Παρεμπιπτόντως, τα ‘Σαν την Κύπρον εν έσιε’ και το ‘Σίκκιμε’ είναι μέχρι στιγμής τα best selling του online store, αναφέρει ο σχεδιαστής.

Η αρχή έγινε. Τώρα, τι; “Θα συνεχίσω να σχεδιάζω και να εμπλουτίζω τη συλλογή από τα ‘coolest T-shirts a Cypriot will ever own’! Ίσως μάλιστα το 2015 τα Romeo tees να διατίθενται και σε κάποιο κατάστημα στη Λευκωσία” και εμείς ευχόμαστε το 2015 να έχουμε πολλά παρόμοια success stories. Καλές πωλήσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close