Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2014
Η Στασικράτους φοράει τα γιορτινά της και μας προσκαλεί όλους στο Χριστουγεννιάτικό της Πάρτυ! Tο STASIKRATOUS STREET PARTY, που  είναι πλέον θεσμός.
	 
	Για 8η συνεχή χρονιά, λοιπόν, η Στασικράτους, λαμπερή όσο ποτέ, θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικό της Πάρτυ, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 20.00, κατά μήκος της οδού Στασικράτους.
	
	Πλούσιο σε εμφάνιση όσο και σε εκδηλώσεις το πάρτυ, αναμένεται και φέτος να κατακτήσει τις εντυπώσεις και να ξεσηκώσει από ενθουσιασμό και ικανοποίηση τους επισκέπτες.
	
	Οι εκδηλώσεις θ’ αρχίσουν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαζορετών της Λεμεσού στις 3:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Σε διάφορα σημεία, χαρούμενοι παιδότοποι με καρουζέλ και λούνα παρκ, παραμύθια να ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες τους να προσφέρουν αξέχαστες συγκινήσεις στα παιδιά!
	 
	Ζήστε τη μαγεία των 60s στη Στασικράτους και φωτογραφηθείτε με τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ‘60!
	
	Η εκδήλωση θα είναι μουσικά επενδυμένη με DJs. Επίσης παιδικές χορωδίες και ζωντανές πινελιές από μικρά συγκροτήματα, θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα!
	 
	Οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα ν’ απολαύσουν καφέ, ποτό και διάφορα εδέσματα, τα οποία θα βρουν στα marquee κατά μήκος της Στασικράτους, προσφορά των χορηγών. Φιλανθρωπικοί Συνδέσμοι θα πουλούν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
	
	Το Stasikratous Street Party διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους σε συνεργασία με το Concepto TORO και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.
	
	13 και 14 Δεκεμβριου ΟΛΟΙ να είστε εκεί!
	
	Η Στασικράτους λοιπόν φορά τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί σ’ ένα διήμερο γεμάτο χαρά, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!
Σχετικά
 
            
        Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
 
            
        Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
 
            
        H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
 
            
        Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
 
            
        Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
 
            
        Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
 
            
        Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
 
            
        Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
 
            
        Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
 
            
        Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
 
            
        53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
 
            
        Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
 
            
         
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
    
     
    
     
    
     
    
     
    
     
    
    