Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2014
Η εταιρεία P.E.S. Cyprus Donkey Farm, το Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, το "Κτήμα Γεωργιάδη", η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, διοργανώνουν 3ήμερο Φεστιβάλ με θέμα το Κυπριακό γαϊδούρι.
Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στη Φάρμα «Golden Donkeys Farm» στη Σκαρίνου, από τις 26-28 Οκτωβρίου (10.00-17.00).
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η γνωριμία με το συμπαθητικό τετράποδο και η διαχρονική χρησιμοποίησή του στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Στο ιδιαίτερο αυτό Φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο "Βασίλειο των Μεμμίλων" όπως ονομάζεται η περιοχή που βρίσκεται η φάρμα, να γνωρίσει από κοντά τα χαριτωμένα τετράποδα, να κάνει βόλτες με τα γαϊδουράκια, να παρακολουθήσει επίδειξη αλέσματος στον παραδοσιακό ελιόμυλο, να γευτεί κυπριακές παραδοσιακές λιχουδιές και να συμμετάσχει σε πολλές άλλες δραστηριότητες.
Μάθε το πρόγραμμα και όλες τις λεπτομέρειες για το φεστιβάλ στο event που έχει δημιουργηθεί στο Facebook ή τηλεφωνώντας στο 70000620.
Σχετικά

Κάνουμε check in σε 42 χωριά της Κύπρου, για μοναδικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις
Ιδανική ευκαιρία για αποδράσεις στην κυπριακή ύπαιθρο

Οι Γερακιές αναπαριστούν τον κυπριακό παραδοσιακό γάμο σε μία τετραήμερη δράση
Παρουσιάζονται έθιμα όπως το ζύμωμα του ψωμιού, η προετοιμασία του φαγητού και τα γαμήλια τραγούδια

Τι γίνεται φέτος το καλοκαίρι στη Βαβατσινιά
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που φέρνει το καλοκαίρι στο χωριό

Ο Φαρμακάς φοράει τα καλοκαιρινά του και φέτος
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και κινηματογράφος

Επισκέψου το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Βάσας Κοιλανίου με ζωντανή μουσική
Ανακάλυψε το πλήρες πρόγραμμα του καλοκαιριού


Έντεχνη – Ροκ βραδιά στον Αγρό κάτω από τα αστέρια του καλοκαιριού
Μία μοναδική μουσική εμπειρία με αγαπημένους ήχους και ελεύθερη είσοδο


Καραφώτης, Κετιμέ και Πελεκανής στο Κίτι αυτό το καλοκαίρι
Δες αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα

Τα Σπήλια και το Κούρδαλι μας περιμένει για άλλο ένα καλοκαίρι
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Παράδοση και μουσική στο πανηγύρι της Λάγιας τον Δεκαπενταύγουστο
Διήμερο γιορτής με μουσική, χορό και κυπριακές γεύσεις

Όλες οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις που θα απολαύσουμε στον Οίκο φέτος
Με παιχνίδια, θέατρο σκιών και χοροεσπερίδα