Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2014
Η μοναδική αθλητική εκδήλωση "Κυριακίδεια 2014" που θα γίνει στο χωριό Στατός-Άγιος Φώτιος στην Πάφο την Κυριακή 26 Οκτωβρίου θα συμπεριλαμβάνει τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. για δρομείς πέραν των 15 ετών και δύο αγώνες για μικρούς αποστάσεων ενός και δύο χιλιομέτρων. Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Σωματείο "ΣΕΒΑΣ Πάφου Στέλιος Κυριακίδης'" και σκοπός της εκδήλωσης είναι να τιμήσει τον Κύπριο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό και Κυπριακό Αθλητισμό.
Της εκκίνησης του αγώνα θα προηγηθεί η τέλεση του μνημόσυνου του Στέλιου Κυριακίδη στην εκκλησία Σωτήρος Χριστού και ακολούθως θα γίνει κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στέλιου Κυριακίδη στην Πλατεία του χωριού. Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια ενώ στους δρομείς της απόστασης των 10 χλμ. θα δοθεί δωρεάν και ένα μπουκάλι εκλεκτού κρασιού προσφορά των τοπικών οινοποιείων.
Βρες πληροφορίες που αφορούν την εκδήλωση 'Κυριακίδεια 2014' στο Facebook
Για εγγραφές και πληροφορίες οι δρομείς μπορούν να αποταθούν στα τηλ./φαξ: 22370396, κινητό: 99436826 και e-mail: skakour@spidernet.com.cy.
Σχετικά
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.