Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2026
Το Halloween ξεκινά με χρώματα και πινέλα στο Dazzl3D Labs στα Λατσιά! Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, το Pumpkin Painting Workshop προσκαλεί τους συμμετέχοντες να ζωγραφίσουν και να διακοσμήσουν τη δική τους 3D εκτυπωμένη κολοκύθα.
Κάθε συνάντηση διαρκεί μία ώρα, δίνοντας χρόνο για σχέδια, χρώματα και προσωπικές πινελιές. Όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και, στο τέλος, κάθε συμμετέχων παίρνει τη δημιουργία του στο σπίτι.
Οι θέσεις ανά συνάντηση είναι περιορισμένες. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω της Google Form των διοργανωτών ή με μήνυμα προς το Dazzl3D Labs. Ακολουθεί επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και η θέση κατοχυρώνεται μετά την προπληρωμή.
>> Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2026, 10:00–15:00, με συναντήσεις διάρκειας μίας ώρας. Dazzl3D Labs, Γιαννού Κρανιδιώτη 156, Β3, Shop 2235, Λατσιά. Συμμετοχή: €15 ανά άτομο, με όλα τα υλικά. Απαραίτητη η κράτηση και προπληρωμή.
Σχετικά
Halloween στον Λυθροδόντα με messy play και… τερατομπισκότα
Το Halloween Messy Play Adventure προσκαλεί παιδιά από 3 ετών σε ένα δίωρο αισθητηριακού παιχνιδιού και δημιουργίας, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.
Το Cyberness Halloween Market φέρνει το «Dark Web» στο Kolla
Περισσότερα από 150 τοπικά shops και δημιουργοί, street food, μουσική και Halloween εγκαταστάσεις συνθέτουν ένα διήμερο στη Λεμεσό, με ελεύθερη είσοδο.
Halloween Party στον Κόρνο για μικρές μάγισσες και μικρούς ήρωες
Το ΣΚΕ Κόρνου δίνει ραντεβού το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 17:00, για ένα παιδικό πάρτι με Halloween διάθεση.
Halloween στο Cyherbia με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και «μαγικά» εργαστήρια
Το βοτανικό πάρκο στο Αυγόρου υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, με παιχνίδια στον λαβύρινθο και διαγωνισμό μεταμφίεσης.
Halloween στο Restolake με παιχνίδι, χορό και πίτσες από μικρά χεράκια
Halloween στο Restolake με παιχνίδι, χορό και πίτσες από μικρά χεράκια
H Χριστουγεννιάτικη αγορά χειροποίητων δημιουργιών επιστρέφει στον Στρόβολο
Mια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη δημιουργία, έμπνευση και χειροποίητες δημιουργίες!
Αρχίζει αύριο το 19ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών!
Η Λεμεσός γίνεται η πρωτεύουσα της παράδοσης
Week Agenda: 11 υπέροχες ιδέες για να περάσεις όμορφα στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Από τις 12 έως τις 18 Οκτωβρίου, η ατζέντα γεμίζει με θεατρικές πρεμιέρες, κινηματογραφικές προβολές, μουσική και παραστάσεις για παιδιά.
Φιλανθρωπικό Fashion Show Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού
Για 12η χρονιά, μια ξεχωριστή βραδιά μόδας και αλληλεγγύης, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο Four Seasons Hotel
«Το βιβλίο που δεν έγραψα ποτέ»: Ένα workshop δημιουργικής γραφής χωρίς περιορισμούς χρόνου
Το βιβλίο που πάντα ήθελες να γράψεις ξεκινά από εδώ
Halloween Festival: Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι και shows στο Παλαιομέτοχο
Φουσκωτά, αναρρίχηση, μαγικό show και πολλές ακόμη δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά στο Ολύμπιον Σχολείο, με δωρεάν είσοδο για τους γονείς.
Το Toy Town φορά τα Halloween του για πέντε ημέρες γεμάτες παιχνίδι
Κυνήγι χαρακτήρων, χειροτεχνίες, κεράσματα και εμφανίσεις του Mickey και της Minnie, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου, χωρίς επιπλέον χρέωση.